Antena Căutare

Chefi la cuțite, 20 aprilie 2021. Amuletă de temut în proba 24! Ce a promis Sorin Bontea că va face dacă o va câștiga

O nouă ediție Chefi la cuțite, o nouă amuletă puternică. De această dată, amuleta din ediția 24 are un avantaj extraordinar.

catalin scarlatescu, gina pistol, chefi la cutite, fundal galben Galerie
Ce trebuie să gătească azi chefii în proba amuletei 24 din sezonul 9 Chefi la cuțite | Antena 1

Gina Pistol a adus o nouă surpriză pentru chefi, în ediția 24 a sezonului 9 Chefi la cuțite. După ce chefii au gătit doar cu ingrediente de post în ediția 23, de această dată continuă tema de Paște.

Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au avut parte de o surpriză atunci când au aflat pentru ce amuletă se luptă astăzi.

Ca invitat special, în această ediție Chefi la cuțite va veni Jamila, ce și-a făcut un renume în bucătărie online.

Ce avantaj de temut aduce amuleta 24 din sezonul 9 Chefi la cuțite

În tema de azi, chefii vor primi ”dezlegare” și vor găti cu pește. ”Dumnezeule mare, eu cu peștele, mare prieten,” a spus chef Cătălin Scărlătescu imediat cum a aflat ce temă va avea de înfruntat.

Citește mai multe știri Chefi la cuțite aici

”Amuleta de astăzi, dragii mei, spune așa, simplu și la obiect: regula celor 10,” a început Gina Pistol. ”Știți foarte clar mecanismul.”

Citește și: Mircea Bărbulescu, stilistul emisiunii, dă detalii din culisele celui mai tare show culinar

”Vai, ce drăguț. Eu îmi aduc foarte bine aminte. 10 minute munceam eu, 10 minute echipa,” a zis chef Sorin Bontea. ”Cătălin, dacă o să câștig, uite, zic ”o vezi p-asta? A ta e.” Promit. Pe tine o folosesc, că și el a folosit-o pe mine.”

Citește și: Radu Dragoș a decis câștigătorul amuletei ”pedeapsă” din proba 23! Ce chef a primit-o

”Astăzi, dezlegarea vă va fi jurizată de Jamila,” a dezvăluit Gina Pistol. ”Este blogger culinar.”

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile.

De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare.

Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 20 aprilie 2021. Mihai Georgescu-Miță, show la masa de jurizare! Ce legătură strânsă are cu Florin Dumi... Chefi la cuțite, 20 aprilie 2021. Jamila a decis câștigătorul amuletei de temut din proba 24! Ce chef a primit-o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x