Antena Căutare

Chefi la cuțite, 20 aprilie 2021. Jamila a decis câștigătorul amuletei de temut din proba 24! Ce chef a primit-o

Jamila, invitata specială din ediția 24 din sezonul 9 Chefi la cuțite, a decis care dintre cei trei chefi a avut cel mai apetisant preparat cu pește de azi.

jamila, gina pistol, fundal galben, chefi la cutite Galerie
Jamila a decis azi care dintre chefi va primit amuleta de temut din ediția 24 Chefi la cuțite, sezon 9 | Antena 1

Jamila s-a aflat pentru prima dată în fața chefilor, în postura de invitat special, ce are puterea să decidă care dintre ei va primit amuleta de temut din ediția 24 Chefi la cuțite.

Azi, chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au gătit trei preparate apetisante cu pește, în continuarea temei din ediția trecută, când au gătit de post.

Deși Jamila a dezvăluit că toate cele trei preparate au fost deosebite, unul dintre ele i-a mai plăcut mai mult decât celelalte.

Ce avantaj de temut aduce amuleta 24 din sezonul 9 Chefi la cuțite

În tema de azi, chefii vor primi ”dezlegare” și vor găti cu pește. ”Dumnezeule mare, eu cu peștele, mare prieten,” a spus chef Cătălin Scărlătescu imediat cum a aflat ce temă va avea de înfruntat.

Citește mai multe știri Chefi la cuțite aici

”Amuleta de astăzi, dragii mei, spune așa, simplu și la obiect: regula celor 10,” a început Gina Pistol. ”Știți foarte clar mecanismul.”

Citește și: Radu Dragoș a decis câștigătorul amuletei ”pedeapsă” din proba 23! Ce chef a primit-o

”Vai, ce drăguț. Eu îmi aduc foarte bine aminte. 10 minute munceam eu, 10 minute echipa,” a zis chef Sorin Bontea. ”Cătălin, dacă o să câștig, uite, zic ”o vezi p-asta? A ta e.” Promit. Pe tine o folosesc, că și el a folosit-o pe mine.”

Ce chef a câștigat amuleta 24, decisă de Jamila, în sezonul 9 Chefi la cuțite

Întrebată dacă i-a ghicit în farfurii, Jamila a recunoscut că nici nu a încercat în momentul degustării, însă a vrut să ghicească la masa de jurizare.

Într-un final, ea a oferit amuleta de temut 24 lui chef Sorin Bontea, care și-a încheiat astfel perioada în care nu a mai câștigat nicio amuletă de câteva ediții încoace.

După ce au aflat verdictul, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au glumit la masa de jurizare și au încercat să îl imite pe chef Sorin Bontea atunci când se supără.

Amuleta 24 a fost pusă pe perete, alături de imaginea lui chef Sorin Bontea, după care chef Cătălin Scărlătescu i-a dat și un cozonac, după ce a auzit că Bontea plănuiește să folosească această amuletă pe el.

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare.

Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 20 aprilie 2021. Amuletă de temut în proba 24! Ce a promis Sorin Bontea că va face dacă o va câștiga... Chefi la cuțite, 20 aprilie 2021. Ștefan Manolache i-a convins pe Chefi că merită să meargă în Bootcamp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x