Chefi la cuțite, 20 aprilie 2021. Ștefan Manolache i-a convins pe Chefi că merită să meargă în Bootcamp

Ștefan Manolache are 28 de ani și este pasionat de gastronomie. Tânărul concurent i-a convins pe Chefi că merită să meargă în Bootcamp, însă jurizarea lui a fost una cu peripeții. Soarta lui în competiție s-a schimbat în ultima secundă, datorită lui Chef Florin Dumitrescu. 

Ștefan Manolache are 28 de ani și este pasionat de gastronomie.

Antena 1

Ștefan Manolache i-a atras imediat atenția lui Speak atunci când a început să gătească. Simpatic, concurentul l-a invitat pe prezentatorul TV la masă și i-a pregătit un sandvici special, cu mușchi de vită.

"Un sandvici e ca ciorba, poate să aibă orice între două pâini", spune Ștefan.

Concurentul e de părere că acest tip de preparat poate fi dus în fine dining foarte ușor dacă știi să îl faci ca lumea și pui puțin suflet în el.

Ștefan Manolache i-a convins pe Chefi că merită să meargă în Bootcamp

Ștefan Manolache are un motiv pentru ca a ales să îi impresioneze pe cei trei Chefi cu un sandvici. Deși pare un preparat la îndemâna oricui, concurentul s-a depășit pe sine în gătirea lui.

"Au venit și Chefii și au gătit în rulotă la mine", își amintește cu mândrie concurentul.

În urmă cu trei ani, tânărul avea un food truck, amplasat chiar în fața platourilor de filmare. Ștefan a povestit că chefii au mâncat de multe ori preparatele sale, fiind de-a dreptul încântați de gustul produselor sale. Așa cum era de așteptat, Chefii l-au recunoscut din prima clipă.

Citește și: Rikito Watanabe le-a gătit chefilor "pui salivă". Ce reprezintă, de fapt, rețeta

"Fane, dragii mei, avea un food truck lângă noi, aici! Când veneam la muncă, treceam pe la el, mâncam un sandvici d-ăla bun", a spus Chef Sorin Bontea.

În ciuda faptului că și-au amintit de Ștefan Manolache, cei trei Chefi au recunoscut că nu au fost impresionați de preparatul pe care l-au avut în farfurie.

Aceștia au insistat să afle de ce concurentul nu a mizat pe același tip de sandvici.

"Are gust de pizza!", a spus Chef Sorin Scărlătescu.

Deși nu i-au oferit trei cuțite, Chef Florin Dumitrescu și-a dorit totuși să îi ofere șansa de a merge mai departe în Bootcamp.

De dragul vremurilor bune și pentru că Ștefan i-a impresionat în trecut, Chefii au decis că acesta merită o șansă să își demonstreze talentul.

Ce conține sandviciul pregătit de Ștefan Manolache la Chefi la Cuțite, sezonul 9

Pentru etapa preselecțiilor, Ștefan Manolache a mizat pe un sandvici aparte, cu un gust senzațional.

Concurentul din București a decis să îi impresioneze pe Chefi cu un preparat gătit pe o piatră încinsă, pe care a pus în prealabil unt și l-a lăsat să se topească.

Pe prima felie de pâine, Ștefan a așezat ardei copți, iar deasupra lor a presărat trei tipuri de brânză.

Mușchiul de vită, ingredientul special al acestui sandvici, a fost lăsat la macerat în ulei de trufe, înainte de a fi feliat și așezat cu grijă peste brânza rasă.

Sosul nu a lipsit nici el din peisaj. Ștefan a mizat pe roșii și ardei copți, asezonați cu sare, piper și busuioc proaspăt.

Garnitura a constat în cartofi dulci, copți în cuptor.

Speak a avut onoarea să deguste primul sandvici pregătit de Ștefan Manolache și s-a declarat încântat de rezultatul final. "Doamne ferește!", a spus artistul după ce a mușcat din preparatul delicios.

Află mai multe despre sezonul 9 al emisiunii "Chefi la cuțite" de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii "Chefi la cuțite", Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură.

Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod "[email protected]țite"!

Ultimele știri