Căutare Live

Chefi la cuțite 2020. Ionuț Belei și-a folosit amuleta și a blocat concurenți! Probă incredibil de grea, la duel

În ediția 36 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, toate cele trei echipe au intrat la duel. Proba este una dificilă, dar bătălia a devenit și mai dificilă atunci când Ionuț Belei a decis să îți folosească amuleta!

Ionuț Belei, concurent în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Surprizele se țin lanț, în ediția 36 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”. De data aceasta, concurenții au primit misiunea de-a pregăti rețete din viitor, venite parcă din anul 2050.

Proba de gătit pe echipe nu a fost una tocmai simplă și mâncărurile au impresionat nu doar prin aspect, ci și prin prezentarea futuristă.

Cristian Boca și-a folosit amuleta la duel și a blocat concurenți, la „Chefi la cuțite”

Totuși, juriul format din ingineri de aeronave, tehnicieni și proiectanți de la Romaero a votat și, la final, scorul a fost egal între Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Toate cele trei ehcipe au intrat la duel, astfel: Cătălin Scărlătescu cu toți bucătarii, iar rivalii săi cu câte trei concurenți.

citește și: Acuzații grave în echipa lui Sorin Bontea! Un concurent a făcut un gest ce i-a înfuriat pe mulți

Apoi, frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătăria „Chefi la cuțite” și a anunțat că tema probei de duel este...ciocolata! Aceasta trebuie combinată însă cu un ingredient special, unic pentru fiecare concurent în parte.

citește și: Ce concurent a primit amuleta specială! „Mai mergi și tu pe la biserică, măi băiatule”

„Boss, toate cloșurile sunt diferite? Diferite toate ingredientele? Asta e moarte clinică”, a mărturisit Cătălin Rizea, din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Proba a devenit și mai dificilă atunci când Ionuț Belei, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, a ales să își folosească amueleta ce-i permite să blocheze trei concurenți, timp de zece minute din probă. Acesta a ales să blocheze pe Paul Maxim, Cristian Boca și Alberto Chelu.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Chefi la cuțite 2020. Trei echipe intră la duel! Pe cine a salvat Sorin Bontea, cu amuleta... Chefi la cuțite 2020. Duel cu ingrediente periculoase! Ce rețete trebuie să pregătească concurenții...
Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie...
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de un început de...
Ultimele știri
x