Antena Căutare

Chefi la cuțite 2020. Lovitură grea pentru cele trei echipe! Ce probă surpriză a anunțat Gina Pistol

Surpriză uriașă, în ediția 34 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! De dat aceasta, frumoasa Gina Pistol a anunțat ce trebuie să gătească cele trei echipe conduse de Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, în al șaptelea battle!

Sorin Bontea și concurenții din echipa sa, la „Chefi la cuțite” Galerie
Sorin Bontea și bucătarii din echipa sa, în ediția 34 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Bătălia culinară din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” devine tot mai aprigă, mai ales după cele întâmplate în ediția anterioară.

Data trecută, în al șaselea battle, cele trei echipe au primit misiunea de-a pregăti rulouri și rulade cât mai gustoase, pentru un juriul pe măsură, format din vedete, influenceri, piloți și șoferi de curse!

Ce probă a anunțat Gina Pistol, în ediția 34 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Misiunea nu a fost una deloc ușoară, iar cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au încercat să dea tot ce au avut mai bun, pentru a câștiga proba și pentru a scăpa de duel.

Citește și: Ruptură neașteptată între Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu: „Nu mai există pentru mine”

Norocosul ediției trecute „Chefi la cuțite” a fost Cătălin Scărlătescu, dar rămâne de văzut dacă soarta îi va surâde și de data aceasta.

Frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite” și a anunțat care este tema probei de gătit pe echipe, în ediția 34 din sezonul 8 al îndrăgitului show culinar.

citește și: Florin Dumitrescu a cedat nervos, la degustare! Acuzații grave pentru Scărlătescu: „Atâta bătaie de joc”

Surpriza a fost mare pentr Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, fiindcă nimeni nu se aștepta la o asemenea misiune! Chiar dacă inițial proba poate părea ușoară, un bucătar adevărat știe că lucrurile sunt ceva mai complicate!

De data aceasta, bucătarii din cele trei echipe trebuie să pregătească preparate demne de un bairam al anilor 80-90, atunci când tinerii dădeau petreceri de apartament și de pe masă nu lipseau farfuriile cu bunătăți.

citește și: Ce mâncau Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la bairamurile de altădată

Bucuria a dispărut rapid de pe chipurile concurenților, căci mulți dintre ei nici nu „erau în plan” atunci când aceste petreceri de apartament erau la modă. Totuși, echipele conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au mobilizat rapid și s-au apucat de treabă.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Chefi la cuțite 2020. Gina Pistol, apariție răvășitoare într-o rochie amețitor de scurtă! Cum a reacționat Sorin Bontea... Chefi la cuțite 2020. Florin Dumitrescu a cedat nervos, la degustare! Acuzații grave pentru Scărlătescu: „Atâta bătaie d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x