Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Chefi la cuțite 30 noiembrie 2020. Silviu Costan a reușit să câștige amuleta specială! Ce bonus a primit

Răsturnare de situație și surpriză după surpriză, în ediția 37 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au decis cine primește amuleta specială, după eliminarea lui Vincent Lointier.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

De data aceasta, la duel au intrat echipele conduse de Sorin Bontea și de Florin Dumitrescu. Fiecare concurent de la „Chefi la cuțite” a primit câte un ingredient și misiunea de-a găti o rețetă cu adevărat specială.

Bucătarii au ales pentru rivali câte un cloș din cele anunțate de Gina Pistol: goji, fulgi de ovăz, gorgonzola, măsline, kiwi, anșoa, ananas, trufe, varză murată, viță de vie și foie gras.

Silviu Costan a câștigat amuleta din ediția 37 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

citește și: Gina Pistol, apariție senzuală într-o rochie ce i-a lăsat coapsele la vedere

Misiunea a fost una dificilă, dar fiecare bucătar a încercat să dea tot ce are mai bun pentru șansa de-a rămâne în competiție „Chefi la cuțite”, sezonul 8.

Silviu Costan în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Silviu Costan în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

La finalul celor șaizeci de minute, concurenții și-au pus farfuriile pe bandă și au sperat la o notă cât mai mare, oferită de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

citește și: Adda a venit la „Chefi la cuțite” cu o surpriză uriașă pentru Cătălin Rizea, soțul ei

După degustare și jurizare, cei trei jurați s-au reîntâlnit în platoul „Chefi la cuțite” și au anunțat că Vincent Lointier părăsește competiția, iar cel care primește amuleta specială e Silviu Costan (Foca). Bonusul îi permite să împiedice concurenții să folosească un ingredient, ales de el, în cadrul unei probe de gătit.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!