Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Chefi la cuțite 30 noiembrie 2020. Adda a venit la „Chefi la cuțite” cu o surpriză uriașă pentru Cătălin Rizea, soțul ei

Surpriză de proporții în edițai 37 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Fix când echipele se pregăteau să afle verdictul după proba de gătit, Adda și-a făcut apariția în bucătărie.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Ediția 37 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” l-a prins pe Cătălin Rizea la bancul de lucru. Totuși, Gina Pistol nu a trecut peste acest aspect și i-a pregătit concurentului o surpriză de zile mari!

A fost o adevărată premieră ca prezentatorea să își facă apariția în bucătărie, chiar înainte ca banda de foc să dezvăluie cum au votat jurații din această ediție „Chefi la cuțite”.

Adda a venit în ediția 37 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

citește și: Pierdere de neimaginat pentru Florin Dumitrescu! Vincent Lointier a fost eliminat din sezonul 8

Ușile s-au deschis și și-a făcut apariția Adda! „Înarmată” cu un tort imens în forma unei porții de paste, celebra cântăreață i-a făcut soțului său o surpriză de zile mari.

Adda a venit în edițai 37 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Adda a venit în ediția 37 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

„Mulțumesc din inimă, mi-ați făcut una dintre cele mai frumoase surprize din viața mea! E cea mai frumoasă zi de naștere din viața mea. De fapt, a doua. Prima a fost atunci când Adda mi-a făcut cadou o piesă. Mulțumesc, Aduț”, a mărturisit Cătălin Rizea, extrem de emoționat.

citește și: Cătălin Scărlătescu a făcut o criză de nervi! Ce i-a reproșat lui Robert Vasiliu

Apoi, Adda s-a retras și concurenții au așteptat cu sufletul la gură verdictul dat de banda de foc, în edițai 37 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!