Antena Căutare

Chefi la cuțite 30 noiembrie 2020. Adda a venit la „Chefi la cuțite” cu o surpriză uriașă pentru Cătălin Rizea, soțul ei

Surpriză de proporții în edițai 37 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Fix când echipele se pregăteau să afle verdictul după proba de gătit, Adda și-a făcut apariția în bucătărie.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Ediția 37 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” l-a prins pe Cătălin Rizea la bancul de lucru. Totuși, Gina Pistol nu a trecut peste acest aspect și i-a pregătit concurentului o surpriză de zile mari!

A fost o adevărată premieră ca prezentatorea să își facă apariția în bucătărie, chiar înainte ca banda de foc să dezvăluie cum au votat jurații din această ediție „Chefi la cuțite”.

Adda a venit în ediția 37 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

citește și: Pierdere de neimaginat pentru Florin Dumitrescu! Vincent Lointier a fost eliminat din sezonul 8

Ușile s-au deschis și și-a făcut apariția Adda! „Înarmată” cu un tort imens în forma unei porții de paste, celebra cântăreață i-a făcut soțului său o surpriză de zile mari.

Adda a venit în edițai 37 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Adda a venit în ediția 37 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

„Mulțumesc din inimă, mi-ați făcut una dintre cele mai frumoase surprize din viața mea! E cea mai frumoasă zi de naștere din viața mea. De fapt, a doua. Prima a fost atunci când Adda mi-a făcut cadou o piesă. Mulțumesc, Aduț”, a mărturisit Cătălin Rizea, extrem de emoționat.

citește și: Cătălin Scărlătescu a făcut o criză de nervi! Ce i-a reproșat lui Robert Vasiliu

Apoi, Adda s-a retras și concurenții au așteptat cu sufletul la gură verdictul dat de banda de foc, în edițai 37 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Chefi la cuțite 30 noiembrie 2020. Degustare cu scântei! Florin Dumitrescu, criticat de rivali pentru un detaliu din far... Chefi la cuțite 30 noiembrie 2020. Barmanii au dat un verdict neașteptat! Ce echipe intră la duel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x