Chefi la cuțite 2021. Cum arată iubita lui Paul Vasile de la Chefi la Cuțite. Bucătarul se mândrește cu o șatenă superbă

Paul Vasile, concurentul de la Chefi la Cuțite din sezonul 9, are o iubită care nu se mai dezlipește de brațele lui. Bucătarul se mândrește cu ea pe rețelele de socializare.

Paul Vasile

Antena 1/ Chefi la cuțite

Paul Vasile este un bucătar strălucit la numai 27 de ani, acesta a reușit să câștige admirația multor oameni în emisiunea culinară și, cu siguranță, mândria persoanelor dragi. Cuțitul de aur al lui Sorin Bontea a dezvăluit pe rețelele de socializare cum arată iubita sa.

Pe contul său de Instagram, Paul Vasile postează rar imagini cu cei dragi. El se rezumă la publicarea pozelor din emisiune, a preparatelor și a prăjiturilor pe care le gătește cu mult drag, însă a postat și câteva imagini cu femeia în brațele căria se întoarce acasă, după o zi plină.

Cum arată iubita lui Paul Vasile, concurentul de la Chefi la cuțite, sezonul 9

Paul Vasile are o carieră strălucită și o relație de iubire extrem de frumoasă. Deși a fost discret cu viața personală, bucătarul a făcut două postări cu iubita sa pe Instagram. Laura Corina Șerban este o tânără domnișoară șatenă care nu se dezlipește de brațele iubitului său, cel puțin asta putem vedea din fotografii.

După cum putem observa, aceasta este o iubitoare a tatuajelor. Pe mâna a ales să poarte niște flori, iar pe degete și-a tatuat un mesaj scurt.

Cei doi s-au pozat în diverse locații, iar Paul a fost atent să surprindă cele mai frumoase momente în care iubita sa este superbă.

Paul nu a fost reținut nici în declarațiile de iubire, acesta și-a exprimat sentimentele public față de femeia alături de care își petrece timpul: "O bucată din inima mea", este descrierea la una dintre fotografiile postate de bucătar.

Pe Paul Vasile îl puteți vedea duminica de la 20:00 și luni și marți de la 20:30, la Antena 1, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Cuțitul de aur al lui Sorin Bontea a trecut prin focurile eliminării marți seara, după ce a luat cel mai mic punctaj la proba individuală.

La final, în platou au mai rămas Nicoleta Pop și Paul Vasile, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea. Cel din urmă a obținut cele mai puține puncte și a fost declarat eliminat, însă Chef Cătălin Scărlătescu și-a făcut apariția, înarmat cu o amuletă care l-a salvat de la eliminare și l-a adus în echipa mov.

Citește și: Chefi la cuțite, 25 mai 2021. Paul Vasile, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, a ajuns în altă echipă după eliminare

Paul Vasile, un bucătar pasionat încă de la o vârstă fragedă

Paul Vasile cochetează de la 6 ani cu bucătăria. ”Am vrut să urmez o școală de bucătari pentru că asta era pasiunea mea și am zis că trebuie să urmez acest vis. Pentru că eram pasionat, mă duceam la fiecare practică. Nu am lipsit nicio zi, m-am dus chiar și de Crăciun să învăț”, a povestit el.

După ce a terminat cursurile, a vrut să se angajeze într-o bucătărie profesionistă. ”M-am angajat la un restaurant în București. Eram ajutor de ajutor de bucătar pentru că eram la început de tot, aveam un salariu foarte mic.”, a mai adăugat Paul.

Citește și: Cum arată iubitul Elenei Matei de la „Chefi la cuțite”. Fanii au reacționat imediat când au văzut imaginile

Chiar dacă era responsabil pentru activitățile de care toată lumea fugea, Paul Vasile era fericit că are oportunitatea de a își urma visul. Cu timpul, a realizat că nu există o altă meserie mai potrivită pentru el.

La 23 de ani a primit șansa de a pleca în Londra, unde a lucrat în mai multe restaurante.

Ultimele știri