Chefi la cuțite, 25 mai 2021. Paul Vasile, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, a ajuns în altă echipă după eliminare

În ediția 39 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Paul Vasile, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, a fost eliminat. Unul dintre chefi au folosit o amuletă ca să îl salveze.

Paul Vasile a fost eliminat în ediția 39 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Antena 1

Rând pe rând, concurenții și-au aflat notele și au avut parte fie de laude, fie de mustrări dinn partea celor trei jurați, în ediția 39 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. La final, în platou au mai rămas Nicoleta Pop și Paul Vasile, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea. Fiindcă a obținut cele mai puține puncte dintre toți, acesta a fost concurentul eliminat.

Surpriza a fost mare atunci când s-a anunțat faptul că Paul Vasile, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, a fost eliminat după doar al zecelea duel.

Paul Vasile, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea din echipa verde, a fost salvat de la eliminare de amuleta unuia dintre chefi

„Nu ai cum, băi Paule, așa ceva. Băi, nu vă înțeleg. Nu cred așa ceva. Nu pot să cred așa ceva”, a fost reacția lui Sorin Bontea, supărat că „niște gospodine” au gătit mai bine decât un bucătar cu experiența cuțitului său de aur.

Citește și: Chefi la cuțite, 25 mai 2021. Florin Dumitrescu a folosit amuleta bombă! Ce concurent a amenințat că dă afară

„Sunt dezamăgit, trebuie să arăt mai mult”, a fost dezvăluit Paul Vasile, cu lacrimi în ochi și extrem de supărat de acest deznodământ.

În timp ce toată lumea se pregătea să își ia la revedere de la acesta, Cătălin Scărlătescu și-a făcut apariția, înarmat cu o amuletă.

irina fodor si chefii la chefi la cutite

Paul Vasile a fost eliminat după al zecelea battle

„Nu pot lăsa să plece acasă un cuțit de aur”, a fost reacția lui acestuia, care a ales să îl salveze pe tânăr.

„Este o mișcare foarte inteligentă din partea lui Cătălin. Paul este un bucătar foarte bun”, s-a bucurat Sorin Bontea, văzând că tânărul încă are șanse să ajungă în marea finală „Chefi la cuțite”.

Cu brațele deschise a fost primit Paul Vasile în echipa mov și acesta a putut să zâmbească din nou, după lovitura grea pe care a primit-o în ediția 39 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

„Mă bucur că e la noi în echipă. Suntem șapte, suntem cei mai mulți”, a zis Valentina Ioniță, la finalul acestei mișcări strategice.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 39 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „[email protected]țite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „[email protected]țite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri