Antena Căutare

Chefi la cuțite 2021. Rikito Watanabe, concurentul Chefi la cuțite, are un frate care îi seamănă perfect. Imaginea inedită cu ei

Rikito Watanabe, concurentul Chefi la cuțite, a câștigat simpatia telespectatorilor cu felul său simpatic, însă foarte puțini știu că are un frate care îi seamănă perfect.

Rikito Watanabe în trei ipostaze diferite Galerie
Rikito Watanabe, concurentul Chefi la cuțite, a câștigat simpatia telespectatorilor cu felul său simpatic, însă foarte puțini știu că are un frate care îi seamănă perfect | Antena 1

La cei 26 de ani, Rikito Watanabe a venit ă dovedească tuturor că are o mare pasiune pentru gătit, iar preparatele sale au impresionat chefii încă din preselecții, unde a gătiti o rețetă chinezească, în limba engleza, ea s-ar traduce "mouth watering chicken".

Concurentul a făcut spectacol cu preparatele sale de fiecare dată și a cucerit publicul cu felul său mai emotiv. De asemenea, Rikito Watanabe este foarte discret în ceea ce privește viața personală, însă nu ezită să publice imagini cu fratele său mai mic, care îi seamănă perfect.

Cum arată fratele lui Rikito Watanabe

Tânărul este activ pe contul de Instagram, locul unde publică imagini din bucătărie, dar și cu persoanele importante din viața lui, precum fratele mai mic, care îi seamănă izbitor.

De asemenea, Rikito Watanabe are o legătură foarte strânsă și îi place să petreacă timp alături de fratele său, lucru evident din postările sale.

Citește și: Chefi la cuțite 19 aprilie 2021. Rikito Watanabe le-a gătit chefilor "pui salivă". Ce reprezintă, de fapt, rețeta

"O zi obișnuită în Belarus alături de fratele meu!", a scris el la descrierea unei fotografii cu micuțul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Rikito Watanabe este foarte mândru de fratele său, Fredo Watanabe. Cei doi se înțeleg foarte bine și petrec momente speciale în familie de câte ori prin ocazia.

Se pare că bucătarul este un familist convins și încearcă să își țină familia cât mai aproape de el.

Rikito Watanabe le-a gătit chefilor "pui salivă" în preselecții

În ediția din 19 aprilie 2021 de la Chefi la Cuțite, Rikito Watanabe a venit mai pregătit ca niciodată să îi convingă pe cei trei jurați că locul său este un competiție. Acesta a ales un preparat tipic bucătăriei chinezești și a stârnit amuzamentul celor din jur din cauza numelui - "pui salivă".

De asemenea, lucrul pe care îl știu foarte puțini este că tânărul se ocupă de un restaurant asiatic la malul Mării Negre și colaborează cu un fost concurent al sezonului 8 Chefi la cuțite, Shoji Toshihisa.

Rikito Watanabe a venit cu zâmbetul pe buze și i-a povestit Ginei Pistol că adoră ciorba de burtă. Acesta a mai dezvăluit că a învătat să gătească de la Shoji Toshihsa mâncare italienească și franceză.

Citește și: Chefi la cuțite, 10 mai 2021. Rikito Watanabe și Francisco Garcia s-au certat! De la ce a pornit totul

Concurentul s-a decis să îi impresioneze pe chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu cu un preparat delicios, numit de acesta"pui salivă", pentru că nu a știut cum să adapteze denumirea în "pui care îți lasă gura apă".

Mâncarea pe care a ales să o gătească Rikito Watanabe în preselecții este una extrem de aromată și este o rețetă tipică bucătăriei din Sichuan. Numele său chinezesc nu sună foarte bine, însă Kou Shui Ji este un preparat de-a dreptul savuros.

Are un gust sofisticat, cu nuanțe de usturoi, ghimbir și umami. Este sărat (din sosul de soia), acru (din oțetul de orez chinezesc), dulce, are note de nuci (din arahide și susan) și iute (din ardeiul Sichuan).

Vrei să vezi emisiunea integral, o găsești aici: https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-9. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Chefi la Cuțite în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Vezi cel mai nou episod Speak la Cuțite online: https://a1.ro/video/antena-1/speak-la-cutite/

Mesajul lui Cătălin Scărlătescu, după ce l-a salvat pe Paul Vasile. Reacția Nicoletei Pop, după ce a fost la un pas de e... Chefi la cuțite 2021. Cum arată iubita lui Paul Vasile de la Chefi la Cuțite. Bucătarul se mândrește cu o șatenă superbă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x