Antena Căutare

Chefi la cuțite, 21 martie 2021. Amuleta 10 a fost oferită de Ioana Romanescu! Cine a câștigat bonusul suprem

Ioana Romanescu, un cunoscut antreprenor din România, a anunțat cine a câștigat amuleta 10 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”!

Ioana Romanescu și Gina Pistol în ediția 10 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” Galerie
Ioana Romanescu a anunțat cine a avut cea mai bună farfurie, în ediția 10 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

De data aceasta, frumoasa Gina Pistol a adus pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu o temă cu totul și cu totul specială, în ediția 10 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Ioana Romanescu a anunțat cine a câștigat amuleta 10 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Cei trei titani ai bucătăriei au avut de pregătit fiecare câte o rețetă savuroasă, respectând ideea de sfere! Misiunea nu a fost una simplă și fiecare a dat tot ce a avut mai bun pentru a primi amuleta!

Citește și: Chefi la cuțite, 21 martie 2021. Janna The Mom e celebră pe Tik Tok și i-a impresionat pe chefi! Cum e viața ei în România

Bonusul pus la bătaie se numește „Double Trouble”, adică pericol la dublu, și permite deținătorului său să combine puterea a oricare două amulete deținute de ceilalți chefi, care au fost deja jucate, pentru a construi o amuletă supremă!

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la masa jurizării

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”, sezonul 9

Ioana Romanescu a degustat atent farfuriile pregătite de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și a apreciat nu doar gustrul, și ci formele decorative și texturile alese.

Din punctul său de vedere, farfuria pregătită de Sorin Bontea a fost cea mai bună dintre toate.

Citește și: Chefi la cuțite, 21 martie 2021. Marius Damian i-a luat la „roast” pe cei trei chefi! Ce a dezvăluit

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 10 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 21 martie 2021. Ciprian Antone i-a uluit pe jurați cu dezvăluirile sale! Cu ce se ocupă concurentul... Chefi la cuțite, 21 martie 2021. Mitsuki Shirai e japonezul care i-a surprins pe jurați cu o rețetă neobișnuită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x