Antena Căutare

Chefi la cuțite, 21 martie 2021. Marius Damian i-a luat la „roast” pe cei trei chefi! Ce a dezvăluit

În ediția 10 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, unul dintre cei mai surprinzători concurenți este Marius Damian, actorul pe care publicul îl știe mai ales pentru modul savuros în care prezenta publicului aventurile din „Asia Express”.

Marius Damian gătind în bucătăria „Chefi la cuțite”, sezonul 9 Galerie
Marius Damian a pregătit juraților trei rețete personalizate de pizza | Antena 1

Gina Pistol a fost mai mult decât încântată să îl vadă pe colegul său din reality show-ul „Asia Express” și, din discuțiile celor doi, am putut descoperi faptul că Marius Damian este chiar scenaristul emisiunii „Chefi la cuțite”.

Acesta a decis să facă pentru fiecare jurat o pizza personalizată, pentru ca surpriza să fie una cu totul și cu totul specială.

Marius Damian, scenaristul „Chefi la cuțite”, i-a luat la „roast” pe cei trei chefi

„Încep această provocare cu o rugăciune către zeii pizzei, căci asta voi face”, a dezvăluit concurentul care a explicat faptul că vrea să facă pentru fiecare jurat câte un preparat deosebit.

Citește și: Chefi la cuțite, 21 martie 2021. Amuleta 10 a fost oferită de Ioana Romanescu! Cine a câștigat bonusul suprem

În timp ce a gătit, Marius Damian a explicat că pentru Florin Dumitrescu a ales o rețetă dulce, în timp ce pentru Sorin Bontea a mizat pe ingrediente ce duc cu gândul la aventura din „Asia Express”, acolo unde acesta a fost concurent. Pentru Cătălin Scărlătescu, pizza a fost una specială, cu bacon și brânzeturi.

„Mă aștept să fiu făcut cu ou și cu oțet, la cuțite. Chefilor, vreau să scot din voi copilul de altădată, ăla din bucătărie, dispus să aprecieze arta și artiștii”, a fost mesajul lui Marius Damian.

Banda a mers, cloșurile s-au ridicat și chefii au trăit o surpriză de zile mari. Aceștia au fost nu doar extrem de încântați, ci au și savurat cu multă plăcere preparatele, ghicind imediat că au în farfurie „portretele” lor.

Citește și: Chefi la cuțite, 21 martie 2021. Bui Hong Nhung e vietnameza îndrăgostită de România! Ce a dezvăluit

Apoi, ușile s-au deschis și și-a făcut apariția Marius Damian. Acesta i-a luat la „roast” pe cei trei bucătari și am putut afla de ce ar trebui să câștige Sorin Bontea, Florin Dumitrescu sau Cătălin Scărlătescu sezonul 9 „Chefi la cuțite”. Momentul a fost unul cu adevărat savuros și jurații s-au amuzat copios!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 10 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 21 martie 2021. Florin Dumitrescu s-a enervat pe Sorin Bontea, la proba de amuletă. Ce s-a întâmplat... Chefi la cuțite, 21 martie 2021. Mihaela Aniței și Giorgia Politziki au devenit rivale în bucătărie, deși sunt mamă și f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x