Antena Căutare

Chefi la cuțite, 21 noiembrie 2022. Ce echipă a câștigat cel de-al 15-lea battle. Ce verdict a adus banda

Banda a adus un verdict complet neașteptat în ediția 35 a emisiunii Chefi la cuțite, de la Antena 1. Toți s-au mirat când au văzut cine a câștigat cel de-al 15-lea battle din sezonul 10.

colaj foto cu sorin bontea, florin dumitrescu si degustatorii de la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Banda a adus un verdict complet neașteptat în ediția 35 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 de la Antena 1 | Antena 1

În ediția 35 a emisiunii a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut parte de o temă de gătit dificilă. Fiecare a încercat să dea tot ce are mai bun. La final, banda a adus verdictul ce a arătat cine a câștigat cel de-al 15-lea battle.

Cine a câștigat cel de-al 15-lea battle din ediția 35 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

În sezonul 10 al emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1, frumoasa Gina Pistol i-a luat din plin prin surprindere pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu atunci când a anunțat ce surpriză le-a pregătit: trei plante (leurdă, ștevie, măcriș) și trei sosuri (bechamel, veloute, bernez). Misiunea a fost dificilă încă de la început, căci fiecare echipă a trebuit să pregătească două preparate diferite folosind o plantă și un sos.

Citește și: Chefi la cuțite, 21 noiembrie 2022. Mădălina Crețan, soția lui NOSFE, a trecut printr-o accidentare. Ce i-a zis medicul

Florin Dumitrescu a primit șansa de-a alege cu ce ingrediente gătește fiecare. Pentru el a ales sosul bechamel și leurda, lui Sorin Bontea i-a dat ștevia și sosul bernez și lui Cătălin Scărlătescu i-a dat sosul veloute și măcrișul.

Cronometrul a pornit și, timp de șaizeci de minute, concurenții din cele trei echipe au încercat să pregătească farfurii cât mai gustoase, aspectuoase și complexe, folosind ingredientele impuse. Au fost emoții mari, tensiunile nu au întârziat să apară și au apărut, în mod inevitabil. chiar și accidentările. Imaginația, creativitatea și rapiditatea, iată doar o parte din „ingredientele” aduse de cel de-al 15- lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

Când cronometrul s-a oprit, farfuriile au fost așezate pe bandă și trimise la degustare. De data aceasta, degustarea a fost făcută de cei de la Taraful Rutenilor. Între timp, în bucătărie, concurenții au sperat până în ultima secundă că vor scăpa de duel.

Când toate preparatele au fost degustate, banda a început să meargă și a adus, rând pe rând, voturile! Nu a durat mult și, chiar după primele farfurii, chefii au început să se enerveze și să își trimită „săgeți”.

„De ce nu mai sparge Bontea acum coșuri de gunoi?!”, a zis Florin Dumitrescu, ironic.

Până la urmă, cea mai apreciată a fost mâncarea pregătită de echipa de aur alb a lui Sorin Bontea.

„Nu mai pot, am o vârstă frate!”, a zis Sorin Bontea, încântat de verdict, dar sătul de toate emoțiile uriașe și luptele purtate la limită, în sezonul 10 al emisiunii Chefi la cuțite.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 35 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 ca să vezi totul.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, 21 noiembrie 2022. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă puternică! Ce au pățit Bontea și Dumitrescu... Chefi la cuțite, 21 noiembrie 2022. Ce au zis Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu despre Brigitta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x