Antena Căutare

Chefi la cuțite, 21 noiembrie 2022. Ce au zis Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu despre Brigitta

Chiar în timp ce așteptau farfuriile la degustare, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au discutat despre Brigitta.

colaj foto cu brigitta si chefii la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au discutat despre Brigitta în ediția 35 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

În ediția 35 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1, echipa lui Cătălin Scărlătescu și cea a lui Florin Dumitrescu au intrat la duel. În timp ce concurenții găteau, chefii au discutat despre Brigitta.

Ce au zis Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu despre Brigitta, în ediția 35 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10

Fiindcă Sorin Bontea a câștigat cel de-al 15-lea baattle de la Chefi la cuțite sezonul 10, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au trimis echipele la duel. Concurenții au așteptat cu sufletul la gură vești din partea Ginei Pistol.

„Dragii mei, nu este decât o altă probă în care trebuie să gătiți. Astăzi m-am gândit să ne amuzăm un pic și să îi amuzăm și pe chefi. Ce părere aveți? Eu am doar două cuvinte să vă spun: amuse bouche!”, a fost vestea complet neașteptată dată de îndrăgita prezentatoare de la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

„Ce e ăla mă? Scuze Gina, dar ce înseamnă în limba română acest amuse bouche?!”, a zis Mădălina Cafadaru.

În timp ce concurenții s-au apucat de gătit, chefii au așteptat la masa degustării nerăbdători să descopere farfuriile din acest duel.

„Rămân cu doi astăzi, ia să vezi”, a zis Cătălin Scărlătescu, destul de îngândurat, la degustarea din ediția 35 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

„Eu cred că singura ta șansă să mai câștigi probe de acum este să nu ne mai prezentăm noi”, a zis Sorin Bontea, făcând referire la el și la Florin Dumitrescu.

Apoi, discuțiile între cei trei chefi au continuat cu referire la Brigitta.

„Cică era unul la tine în echipă care tăia la feliatorul închis. Brigitta era?! Și începuse forță!”, a întrebat Sorin Bontea.

„Am întrebat-o ce a pățit”, a zis Florin Dumitrescu.

„Dacă mai dă Brigitta cu cafea în noi...”, a zis Scărlătescu ironic, semn că nu i-a plăcut preparatul cu cafea făcut de concurentă în ediția anterioară Chefi la cuțite, la duel.

Ce alte detalii au mai ieșit la iveală? Urmărește clipul video de mai sus din ediția 35 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 ca să vezi totul.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, 21 noiembrie 2022. Ce echipă a câștigat cel de-al 15-lea battle. Ce verdict a adus banda... Chefi la cuțite, 21 noiembrie 2022. Ce concurent a fost eliminat. Florin Dumitrescu a pierdut-o pe Ștefania Pop...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x