Antena Căutare

Chefi la cuțite, 21 septembrie 2022. Amuleta 10 aduce un super avantaj. Ce a anunțat Irina Fodor

Irina Fodor s-a întâlnit cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în bucătăria Chefi la cuțite pentru a anunțat ce avantaj uriaș aduce amuleta zece din acest sezon.

colaj foto cu irina fodor si chefii la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Irina Fodor a dezvăluit ce avantaj uriaș aduce amuleta 10 de la Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

În ediția 10 din 21 septembrie 2022, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au întâlnit cu Irina Fodor pentru a afla ce avantaj uriaș aduce cea de-a zeccea amuletă a acestui sezon Chefi la cuțite, de la Antena 1. Surpriza a fost mare atunci când au aflat ce au de făcut, dar și ce bonus este pus la bătaie.

Ce avantaj aduce amuleta zece de la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

Ediție după ediție, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întâlnit cu Irina Fodor în bucătărie și au așteptat cu sufletul la gură să descopere ce surprize urmează.

„Ce fac chefii mei preferați? Prima oară am să vă spun că una dintre culorile mele preferate este verde și proba de astăzi are o mare legătură cu această culoare, fiindcă ingredientul vedetă, care trebuie să devină chiar superstar, este avocado, dragii mei. Se subînțelege că discutăm despre fine dining și despre a introduce avocado în niște preparate extrem de creative”, a dezvăluit Irina Fodor, spre marea surpriză a celor trei chefi.

Citește și: Cine este Sorin Ilieș, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Ce premieră a reușit

„Ne luptăm cu avocado, un ingredient cu reputație din zona aceasta de mâncare sănătoasă”, a zis Florin Dumitrescu.

Curiozitatea a atins cote și mai mari atunci când Irina Fodor a anunțat cu ce avantaj vine amuleta zece din sezonul 10 Chefi la cuțite!

„Echipele adverse vor găti cu o singură mână timp de 30 de minute din timpul unei probe. Tu hotărăști când se activează cele 30 de minute”, a anunțat Irina Fodor, spre marea surpriză a chefilor.

Citește și: Cine este Florin Dragomir, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Ce a dezvăluit

„Ce urâtă e asta!”, au zis imediat chefii, atunci când au aflat despre ce este vorba și ce îi așteaptă.

Apoi, cronometrul a pornit și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au apucat imediat de gătit cu ingredientul vedetă: avocado.

De data aceasta, pentru amuleta zece de la Chefi la cuțite, degustarea este făcută de către Ștefan Popescu, un prieten al celor trei chefi.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 10 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 ca să afli ce au mai spus Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, după ce au aflat despre amuletă.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Cătălin Scărlătescu a câștigat prima amuletă a sezonului 10. În seara aceasta, iubita lui, Doina Teodoru îi face o surpr... Chefi la cuțite, 21 septembrie 2022. Aljab Wobi Hatem i-a surprins pe jurați cu ținuta sa. Ce cadouri le-a adus din Yeme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x