Antena Căutare

Chefi la cuțite, 22 noiembrie 2022. Cine a câștigat cel de-al 16-lea battle. Ce verdict neașteptat a adus banda

În ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, brutarii au decis care a fost cea mai gustoasă farfurie și ce echipe au intrat la duel. 

colaj foto cu chefii si echipele la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Banda a adus un verdict neașteptat în ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

În ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, brutarii au votat ce echipă a meritat să câștige cel de-al 16-lea battle.

Ce echipă a câștigat cel de-al 16-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

De data aceasta, în cel de-al 16-lea battle, Gina Pistol i-a provocat pe chefi să pregătească alături de echipele lor un starter, un main course și un desert, toate având în compoziție aluat. Timp de 75 de minute, fiecare a încercat să găsească și să pregătească cele mai bune rețete, însă doar o echipă a câștigat.

„Papanașul lui Bontea foarte interesant. Farfuria lui Dumitrescu foarte drăguță, spectaculoasă. Eu cred că aici o să se bată lumea, că eu nu am cu ce. Eu sunt crud peste tot. La starter am fost pilaf…”, a zis Cătălin Scărlătescu, într-un moment de maximă sinceritate, la degustare.

„Stau liniștită că vom lua 0, pentru că știm ce am făcut”, a zis Mădălina Cafadaru, înainte ca banda să pornească și să aducă verdictul.

Citește și: Mesajul Ștefaniei Pop după eliminarea de la Chefi la cuțite. Ce a mărturisit concurenta lui chef Florin Dumitrescu

Apoi, bana a început să meargă și toți ochii s-au ațintit înspre ea. Cu sufletul la gură, concurenții și chefii au sperat că nu vor intra la duelul ce se va termina cu eliminarea unuia dintre ei.

„După ce că îmi e cam greață mi se face și mai greață, mi se face gol în stomac. Mă ia cu trepidații, cu palpitații, cu de toate!”, a zis Titus Antonescu, tânărul care a avut nevoie de ajutorul medicilor după ce i s-a făcut rău.

Surpriza a fost mare atunci când prima farfurie adusă de bandă, după cel de-al 16-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10, a fost una pentru echipa de aur alb.

„Îmi place cum începe, tată! Îmi place!”, a zis Sorin Bontea.

Apoi, rând pe rând, banda a adus alte și alte voturi, iar scorul a fost destul de strâns, lucru ce a făcut ca emoțiile să atingă cote maxime.

Se pare că cea mai apreciată farfurie în rândul brutarilor a fost cea pregătită de Sorin Bontea! Așadar, echipa condusă de Florin Dumitrescu și cea a lui Cătălin Scărlătescu au intrat la duel, în ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 ca să vezi totul.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, 22 noiembrie 2022. Titus Antonescu s-a simțit rău și a avut nevoie de ajutorul medicilor. Ce a pățit... Chefi la cuțite, 22 noiembrie 2022. Un concurent a fost eliminat. Florin Dumitrescu a folosit amuleta supremă pentru Dan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x