Antena Căutare

Chefi la cuțite, 22 noiembrie 2022. Titus Antonescu s-a simțit rău și a avut nevoie de ajutorul medicilor. Ce a pățit

În ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 de la Antena 1, Titus Antonescu a început să se simtă rău și a avut nevoie de ajutor din partea medicilor.

colaj foto cu titus antonescu si sorin bontea la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Concurentul de la Chefi la cuțite a avut nevoie de ajutorul medicilor, în cel de-al 16-lea battle din sezonul 10 | Antena 1

Se pare că cel de-al 16-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1, a fost unul dintre cele mai grele de până acum. După numeroase certuri și discuții aprinse, proba de gătit s-a terminat cu o situație cu totul și cu totul neașteptată. Titus Antonescu a început să se simtă rău și a fost nevoie de ajutor din partea medicilor pentru a-și recăpăta forțele.

Titus Antonescu a avut nevoie de ajutorul medicilor, în ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

Cel de-al 16-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10 i-a provocat pe concurenții rămași în competiție să pregătească un starter, un main course și un desert, toate având aluatul în compoziție. Pentru această temă dificilă de gătit, cele trei echipe au avut la dispoziție 75 de minute. Totuși, timpul parcă a zburat și la bancurile de lucru tensiunile au atins cote maxim, mai ales după ce Sorin Bontea a ales să folosească o amuletă prin care i-a obligat pe rivali să vorbească doar în versuri!

Citește și: Mesajul Ștefaniei Pop după eliminarea de la Chefi la cuțite. Ce a mărturisit concurenta lui chef Florin Dumitrescu

S-a lăsat cu gătit în mare viteză, certuri, discuții aprinse, replici acide și chiar reproșuri, semn că cel de-al 16-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10 a fost o adevărată provocare pentru toată lumea.

La un moment dat, la finalul probei, când farfuriile au fost gata, ceva complet neașteptat s-a întâmplat. Lui Titus Antonescu i s-a făcut rău și a avut nevoie de ajutor din partea medicilor. Tânărul din echipa de aur alb a simțit că începe să tremure, să aibă amețeli și să îi fie greu să stea pe picioare.

„Ce faci, Titus? Ce ai pățit? Ai mâncat și tu? Nu ai mâncat nimic. Stai aici, că punem noi farfuriile”, a zis Sorin Bontea, venind să verifice ce face concurentul din echipa sa.

„Sper din toată inima să nu intrăm la individuale, că nu vrea să fac o farfurie proastă, să clachez și să plec pe o porcărie. De asta îmi e cel mai frică. Măcar dacă ies, să ies naibii când îmi e bine, nu când îmi e rău”, a zis Titus Antonescu, în ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10.

Sorin Bontea a revenit apoi în bucătărie și echipa s-a apucat imediat de montat farfuriile, ce au fost trimise apoi la degustare.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 ca să vezi totul.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, 22 noiembrie 2022. Sorin Bontea s-a enervat pe Gabi. De ce s-au certat Cătălin Scărlătescu și Adrian St... Chefi la cuțite, 22 noiembrie 2022. Cine a câștigat cel de-al 16-lea battle. Ce verdict neașteptat a adus banda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x