Antena Căutare

Chefi la cuțite, 22 noiembrie 2022. Sorin Bontea a folosit o amuletă inedită. Ce au pățit concurenții din celelalte echipe

În ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1, Sorin Bontea a decis să folosească o amuletă la care nimeni nu s-ar fi așteptat, lucru ce a făcut battle-ul 16 mult mai dificil.

colaj foto cu sorin bontea, florin dumitrescu si catalin scarlatescu la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
În ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, Sorin Bontea și-a surprins adversarii cu o amuletă neașteptată | Antena 1

Gina Pistol a adus o temă de gătit dificilă pentru cel de-al 16-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10. Și, de parcă lucrurile nu erau îndeajuns de grele, Sorin Bontea a complicat totul atunci când a decis să folosească o amuletă.

Sorin Bontea a folosit o amuletă neașteptată în cel de-al 16-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

De data aceasta, în ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, cele trei echipe au primit sarcina de-a pregăti câte trei preparate (starter, main course și desert), toate având aluat. Degustătorii sunt chiar brutari, așa că misiunea nu e una deloc ușoară. Totuși, din dorința de-a evita duelul și o posibilă eliminare, fiecare echipă a încercat să dea tot ce poate pentru a trece cu bine și peste această provocare.

Citește și: Mesajul Ștefaniei Pop după eliminarea de la Chefi la cuțite. Ce a mărturisit concurenta lui chef Florin Dumitrescu

Chefii și concurenții s-au apucat să se sfătuiască, să aleagă rețete, să ia în calcul tot felul de detalii și a început chiar și „lupta” pe ingrediente. Totuși, tot acest elan s-a „tăiat” brusc atunci când Sorin Bontea a apăsat butonul roșu, anunțând astfel faptul că are de gând să folosească o amuletă.

„Nu era destul de greu, hai să facem să fie și mai greu!”, a zis Florin Dumitrescu, la scurt timp după ce a auzit că se pune în joc o amuletă.

„Am o poezie pentru voi. Ție nu trebuie să-ți pese, dar echipele adverse pot vorbi în multe sensuri, dar totul va fi în versuri! Și de nu vor face așa, vor primi pedeapsa ta! Say cheese! Un minut de freeze!”, a citit Sorin Bontea amuleta.

„Eu abia vorbesc în română, dar să mai fac și rime! Îți dai seama ce rime. Prefer să fiu mută”, a spus Mădălina Cafadaru din echipa de aur galben.

„Deci să vezi azi râs, circ și panaramă, chiar dacă avem noi 75 de minute de gătit, tot nu e bine!”, a fost de părere Cătălin Scărlătescu.

„Vai, e groaznic!”, a mai zis Raluca din echipa de aur roz a lui Florin Dumitrescu, în ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

Apoi, cronometrul a pornit și concurenții și-au reluat treaba, pentru a reuși să profite din plin de timpul avut. Dacă cei din echipa lui Florin Dumitrescu au părut că se descurcă în materie de versuri, o liniște uriașă s-a lăsat la bancurile de lucru ale concurenților din echipa de aur galben a lui Cătălin Scărlătescu, semn că versurile sunt o misiunea prea complicată.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 ca să vezi tot momentul.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, 22 noiembrie 2022. Florin Dumitrescu s-a confruntat cu probleme de sănătate. Ce temă a anunțat Gina Pis... Chefi la cuțite, 22 noiembrie 2022. Sorin Bontea s-a enervat pe Gabi. De ce s-au certat Cătălin Scărlătescu și Adrian St...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x