Antena Căutare

Chefi la cuțite, 22 noiembrie 2022. Florin Dumitrescu s-a confruntat cu probleme de sănătate. Ce temă a anunțat Gina Pistol

În ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 de la Antena 1, Gina Pistol i-a surprins pe concurenți și pe chefi cu o temă de gătit dificilă pentru cel de-al 16-lea battle. Lucrurile au devenit și mai complicate atunci când Florin Dumitrescu a vorbit despre starea lui de sănătate.

colaj foto cu gina pistol, florin dumitrescu si echipele de la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Florin Dumitrescu a făcut o dezvăluire neașteptată despre starea lui, în ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1 | Antena 1

În ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 de la Antena 1, Florin Dumitrescu a dezvăluit faptul că nu se simte bine și că are anumite probleme de sănătate. La scurt timp după ce și-a încurajat echipa, Gina Pistol și-a făcut apariția și a anunțat ce temă de gătit dificilă a pregătit pentru cel de-al 16-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10.

Florin Dumitrescu, dezvăluiri despre starea lui de sănătate, în ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

„Concentrați-vă, că eu nu sunt deloc în formă. Deci faceți ce naiba faceți ca să câștigați battle-urile astăzi. Că e posibil ca eu la un moment dat să dispar, să mă așez pe undeva și să nu mă mai ridic. Eu astăzi nu sunt bine deloc, nu mă simt bine deloc. Am avut nevoie și de perfuzie…”,

„M-am uitat la el așa și era palid. Și buzele erau albăstrii cumva. Frate, suntem toți bolnavi! Ne târâm!”, a zis Raluca despre colegii săi de echipă.

„Eu nedormită, Manciu, săracul, e bolnav și leșinat. Raluca e și ea, săraca, bolnavă la stomac. Chef Dumitrescu la fel…Nu știu ce o să fie azi”, a zis Oxi.

Ce temă de gătit a anunțat Gina Pistol pentru cel de-al 16-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

Apoi, ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția frumoasa Gina Pistol. Dacă în ediția de ieri a impresionat cu o ținută neagră la care a asortat o voaletă elegantă, în ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 de la Antena 1 a optat pentru o superbă rochie galbenă, având părul despletit și prins doar cu o bentiță argintie. Zâmbitoare și plină de surprize, aceasta i-a luat pe toți prin surprindere atunci când a dezvăluit ce temă de gătit a pregătit pentru cel de-al 16-lea battle.

„Bună ziua, dragii mei! Ce faceți măi, dragilor? Vă apropiați cumva de semifinală? Vă așteaptă o zi grea. Dragii mei, suntem în sezonul 10, un număr cu rezonanță maximă. Este un sezon pentru premianți, este un sezon sărbătoare, așa că încercăm, cu fiecare temă, să dăm întâietate celor mai bune gusturi. Să ne răsfățăm, să ne răsfățați, pentru că avem un motiv întemeiat. Așa că vă zic totuși o mică ghicitoare, care însă nu folosește la nimic. Doar așa, ca să ne distrăm!”, a zis Gina Pistol.

„Dragii mei, astăzi este despre cei care vă jurizează, iar ei sunt brutari”, a spus prezentatoarea.

Citește și: Chefi la cuțite, 21 noiembrie 2022. Mădălina Crețan, soția lui NOSFE, a trecut printr-o accidentare. Ce i-a zis medicul

„Și mie îmi place pâinea, se vede pe burtică, îmi place pâinea caldă așa, și când o tai e crocantă și miroase a pâine așa...Doamne ferește, îmi lasă gura apă!”, a zis Sorin Bontea.

„Am un respect deosebit pentru oamenii care fac pâine. Brutarii sunt în prima linie în a hrăni populația. Din punctul meu de vedere, brutarul este cel mai important.

„Astăzi, pentru că suntem în sezonul 10 și pentru că ne apropiem de semifinală gătim trei feluri și toate cu diverse feluri de coca”, a fost vestea complet neașteptată dată de Gina Pistol.

Așa cum era de așteptat, vestea i-a luat pe toți prin surprindere și nimeni nu s-ar fi așteptat la o asemenea temă de gătit pentru cel de-al 16-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10.

„O să vă dau la dispoziție 75 de minute. Fiecare dintre cele trei preparate, starter, main course și desert, trebuie să conțină aluat”, a completat Gina Pistol, spre uimirea tuturor.

Abia atunci, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, împreună cu echipele lor, au realizat cât de dificilă se anunță a fi cel de-al 16-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 ca să vezi tot momentul.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!

Brigitta Gheorghe, mesaj de încurajare pentru Ștefania Pop, după eliminarea de la Chefi la cuțite. Ce i-a transmis coech... Chefi la cuțite, 22 noiembrie 2022. Sorin Bontea a folosit o amuletă inedită. Ce au pățit concurenții din celelalte echi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x