Chefi la cuțite, 24 mai 2021. Elena Matei s-a certat cu Ștefan Borleanu. Ce s-a întâmplat

În ediția 38 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, la duel au intrat toți concurenții, după ce banda de foc a adus un scor egal. Acesta a fost momentul în care Elena Matei s-a certat cu Ștefan Borleanu.

Elena Matei s-a supărat și s-a certat cu Ștefan Borleanu, cuțitul de aur din echipa albastră, în ediția 38 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Antena 1

Tensiunile au atins cote uriașe în ediția 38 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, chiar cu puțin timp înainte de anunțarea temei pentru al optulea duel.

Elena Matei și Ștefan Borleanu (cuțitul de aur al echipei albastre) s-au certat și și-au aruncat replici extrem de acide, spre marea surprindere a celorlalți concurenț. La un moment dat, chiar și Sorin Bontea a intervenit în conflictul dintre cei doi concurenți.

Elena Matei și Ștefan Borleanu s-au certat în ediția 38 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

În ediția 38 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, echipa verde a pregătit ribeye cu piure de varză și sos de gorgonzola, Cătălin Scărlătescu a ales să facă risotto de conopidă cu conopidă la grătar și conopidă făcută sub formă de șnițel, iar Florin Dumitrescu a ales să pregătească o porție de penne al forno cu pește, sos bechamel și icre de somon.

Cei care au degustat farfuriile pregătite de cele trei echipe în cadrul celui de-al nouălea battle au fost artiștii de la Circul Metropolitan. Aceștia au votat preparatul care i-a impresionat cel mai mult, doar că scorul final a băgat toate cele trei echipe la duel.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 mai 2021. Florin Dumitrescu a spart prima amuletă bombă. Ce surprize a descoperit înăuntru

În timp ce își alegeau locul la bancul de lucru, între Elena Matei și Ștefan Borleanu a izbucnit o ceartă de zile mari.

Elena Matei și Ștefan Borleanu la „Chefi la cuțite”, alaturi de sorin bontea si alti concurenti

Elena Matei și Ștefan Borleanu, certându-se la „Chefi la cuțite”

Din dezvăluirile făcute de anumiți concurenți, cei din echipa albastră s-au aliat cu cei din echipa mov pentru a-i elimina pe verzi, rând pe rând, chiar dacă este vorba despre o probă individuală de gătit.

Ce temă de gătit au primit concurenții intrați la duel, în ediția 38 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

În cel de-al nouălea duel, concurenții au avut parte de o surpriză uriașă atunci când Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie cu un bol plin cu bilețele. Sub cloșuri se aflau, de fapt, nume de țări: România, Turcia, India, Spania, Mexic, Grecia, Germania, Marea Britanie, China, Statele Unite ale Americii, Franța și Rusia.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 mai 2021. Cine a fost eliminat. Sorin Bontea a pierdut o concurentă

În ordinea numărului de pe biletul extras, fiecare concurent a dat unui alt concurent un specific culinar (țară) pentru duel.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 38 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri