Antena Căutare

Chefi la cuțite, 24 mai 2021. Artiștii de circ au analizat farfuriile concurenților. Ce l-a enervat pe Scărlătescu la degustare

Artiștii de circ au analizat atent farfuriile pregătite în al nouălea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, în timp ce Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au degustat rețetele pregătite de concurenții lor.

artiștii de circ au jurizat farfuriile din ediția 38 din sezonul 9 chefi la cuțite Galerie
În ediția 38 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”, artiștii de circ au degustat farfuriile pregătite în al nouălea battle | Antena 1

Nutriția este foarte importantă în viața unui circar, motiv pentru care emoțiile celor trei echipe au fost mari, în ediția 38 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Vorbim despre artiști, așa că nu doar gustul este cel care contează, ci și aspectul.

Artiștii de circ au degustat farfuriile pregătite de echipele din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

În cele șaizeci de minute alocate gătitului, tensiunea a atins cote maxime și, la un moment dat, Cătălin Scărlătescu s-a enervat și a început să țipe, nervos că lucrurile nu merg deloc așa cum își dorește și că bucătarii din echipa sa par să fie mult prea lipsiți de energie și coordonare. Când mâncarea a fost gata, concurenții au așezat farfuriile pe bandă și au sperat că vor primi în schimb cât mai multe puncte, pentru a evita intrarea la duel.

Banda a început să meargă și farfuriile au mers la degustare. Artiștii de circ au fost plăcut impresionați de preparatele din farfurie, dar nu doar aspectul a contat, ci și gustul. De data aceasta, conopida, varza și bucățile de broccoli au fost vedetele în farfurii.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 mai 2021. Florin Dumitrescu a spart prima amuletă bombă. Ce surprize a descoperit înăuntru

Chiar în timp ce artiștii de circ analizau atent mâncărurile aduse de bandă, în ediția 38 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au reîntâlnit în bucătărie, pentru a degusta preparatele făcute de concurenții din echipele lor.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la degustare

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la degustare

Cătălin Scărlătescu a ales să facă risotto de conopidă cu conopidă la grătar și făcută sub formă șnițel, o farfurie destul de simplă în opinia rivalilor săi. Florin Dumitrescu a ales să folosească bucățile de broccoli pentru a pregăti o porție de penne al forno cu sos bechamel și icre de somon. Sorin Bontea, care și-a ales varza, a gătit în cadrul celui de-al nouălea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ribeye cu piure și sos de gorgonzola.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 mai 2021. Cine a fost eliminat. Sorin Bontea a pierdut o concurentă

La degustare, Cătălin Scărlătescu s-a enervat cumplit atunci când a văzut varza combinată cu sos gorgonzola a lui Sorin Bontea sau icrele puse de Florin Dumitrescu peste o porție caldă de paste al forno.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 38 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul și să vezi cum a reacționat Cătălin Scărlătescu.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 24 mai 2021. Florin Dumitrescu s-a răzbunat pe Sorin Bontea. Ce amuletă a folosit... Chefi la cuțite, 24 mai 2021. Banda de foc a decis ce echipe intră la duel. Verdictul i-a surprins pe toți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x