Antena Căutare

Chefi la cuțite, 24 mai 2021. Florin Dumitrescu a spart prima amuletă bombă. Ce surprize a descoperit înăuntru

Surpriză de proporții în ediția 38 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, atunci când Florin Dumitrescu a ales să spargă prima amuletă bombă. Ce bonus uriaș a descoperit înăuntru?

florin dumitrescu si concurentii din echipa albastra de la chefi la cutite, sezonul 9 Galerie
Florin Dumitrescu a ales să spargă prima bombă pentru a descoperi ce bonus aduce | Antena 1

În ediția trecută, Florin Dumitrescu a avut parte de o pierdere extrem de dureroasă și surprinzătoare, fiindcă din echipa sa albastră a fost eliminată o concurentă care este bucătar de mai bine de douăzeci de ani.

Acum, dornic să „câștige teren” și să își protejeze cât mai mult echipa, Florin Dumitrescu a început să recurgă la noi și noi strategii.

Florin Dumitrescu a spart prima bombă și a făcut o descoperire uluitoare, în ediția 38 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

După ce al optulea duel i-a obligat pe concurenți să pregătească rețete savuroase folosind câte un ingredient vedetă, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au revenit în bucătărie ca să descopere ce temă de gătit vor avea în cadrul celui de-al nouălea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Un moment cu totul și cu totul special a fost atunci când Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și i-a impresionat pe toți cu ținuta aleasă. Îmbrăcată cu o superbă rochie de culoare neagră, mulată, prezentatoarea a atras privirile tuturor.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 mai 2021. Cine a fost eliminat. Sorin Bontea a pierdut o concurentă

La scurt timp după ce aceasta a reamintit câte amulete mai sunt disponibile în sezonul 9 „Chefi la cuțite”, Florin Dumitrescu a decis să spargă una dintre bombele pe care le-a câștigat în audiții, ca să vadă ce bonus aduce aceasta, îndemnat fiind mai ales de Cătălin Scărlătescu.

catalin scarlatescu si echipa mov

Cătălin Scărlătescu alături de echipa sa mov

„Pe mine chiar mă roade ce e acolo”, a mărturisit acesta.

„Nu trebuie s-o folosești astăzi, dacă o deschizi”, a anunțat Irina Fodor.

Când a văzut ce avantaj puternic a găsit, bucătarul a căzut în genunchi, fiind impresionat din plin.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 mai 2021. Elena Matei s-a certat cu Ștefan Borleanu. Ce s-a întâmplat

„Bomba asta îmi salvează tot sezonul și înăuntru sunt două amulete. Mamă, ce bună e a doua”, a sărit în sus de fericire liderul echipei albastre.

Una dintre ele îi puterea de-a schimba bancul de lucru pentru celelalte două echipe (dar nu mai târziu de jumătatea probei), în timp ce a doua amuletă îi dă posibilitatea de-a aduce în echipa sa un concurent eliminat după o confruntare.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 38 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să urmărești tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Mesajul lui Florin Dumitrescu pentru Mirela Negoiță, după ce a fost eliminată de la Chefi la cuțite: "Eu m-am ținut... Chefi la cuțite, 24 mai 2021. Trei concurenți au dat o probă de forță. Cine i-a uluit chiar și pe chefi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x