Antena Căutare

Chefi la cuțite, 25 aprilie 2023. Cine a câștigat amuleta. Nico a făcut degustarea și a dat verdictul. Artista i-a uimit pe jurați

În ediția 14 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 din 25 aprilie 2023, Nico a degustat preparatele pregătite de chefi și a dezvăluit cine a câștigat amuleta. Artista a făcut spectacol și i-a surprins din plin pe chefi.

Colaj cu Nico, Gina Pistol și jurații Chefi la cuțite Galerie
În ediția 14 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 din 25 aprilie 2023, Nico a degustat preparatele pregătite de chefi și a dezvăluit cine a câștigat amuleta | Antena 1

De data aceasta, în ediția 14, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Ciobi și Cătălin Scărlătescu au avut de pregătit rețete având drept ingrediente obligatorii 3 tipuri diferite de nuci și alune, alese de ei în ordinea stabilită după o tragere la sorți. Nico a fost cea care a degustat farfuriile și a decis cine a câștigat amuleta, în ediția din 25 aprilie 2023 a emisiunii Chefi la cuțite.

În ediția 14 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 din 25 aprilie 2023, Nico a degustat preparatele pregătite de chefi și a dezvăluit cine a câștigat amuleta

Ediția 14 a îndrăgitului show de la Antena 1 a început în forță pentru cei trei chefi, căci Gina Pistol a pregătit o surpriză de proporții. Când în platou și-a făcut apariția cineva cu o mască de Darth Vader, chefii au înțeles imediat despre cine este vorba.

Citește și: Chefi la cuțite, 25 aprilie 2023. Maria Lungu a primit o propunere neașteptată de la Cătălin Scărlătescu. Ce a zis

„Chiar el a venit, mărul discordiei?! Ciobi! Motivul pentru care Scărlătescu n-a vorbit cu mine 6 luni de zile și nici eu cu el”, a exclamat Florin Dumitrescu, încântat că va găti alături de un fost concurent de la Chefi la cuțite.

După ce au tras la sorți bilețele cu numere și au ales fiecare câte 3 tipuri diferite de nuci și alune, cei patru s-au apucat de gătit și au sperat că vor reuși să pregătească o farfurie demnă să câștige amuleta 14.

Cea care a făcut degustarea de data aceasta a fost chiar celebra artistă Nico. Aceasta a fost impresionată nu doar vizual de farfurii, ci și de gustul surprinzător descoperit în farfurie. Rând pe rând, aceasta a degustat farfuriile și a încercat să decidă cine a câștigat amuleta 14 de la Chefi la cuțite sezonul 11.

Citește și: Chefi la cuțite, 25 aprilie 2023. Irina Maria Iancu e fetița de 7 ani care i-a uimit pe chefi. Ce le-a zis copila, fără reținere

Cu sufletul la gură, chefii au urmărit degustarea și reacțiile avute de Nico pentru a-și da seama dacă există „indicii” cu privire la cine a câștigat amuleta. Apoi a venit momentul mult așteptat al verdictului!

Nico și-a făcut apariția în platoul emisiunii Chefi la cuțite alături de Gina Pistol și i-a surprins din plin pe chefi atunci când a început să cânte muzică din perioada interbelică.

„Frumos cântă! Doamne, ce bine cântă! Fără stație, fără nimic. Cântă frumos tare!”, a zis Sorin Bontea impresionat.

Nico a anunțat că amuleta a fost câștigată de farfuria cu somon pregătită de Cătălin Scărlătescu.

„Iar gătesc pentru ăsta, măi frate?!”, a fost reacția lui Sorin Bontea.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 25 aprilie 2023. Alin Sîrbu a făcut figurine cu chefii. Gina Pistol a făcut un anunț neașteptat: „Miza ... Chefi la cuțite, 25 aprilie 2023. Cosmina Grigore i-a emoționat pe chefi cu dezvăluirile făcute. Ce poveste are...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x