Antena Căutare

Chefi la cuțite, 25 aprilie 2023. Maria Lungu a primit o propunere neașteptată de la Cătălin Scărlătescu. Ce a zis

Maria Lungu este una dintre concurentele care i-au surprins pe chefi în ediția 14 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1. Cătălin  Scărlătescu i-a făcut o propunere la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Colaj cu Maria Lungu și chef Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite Galerie
Maria Lungu este una dintre concurentele care i-au surprins pe chefi în ediția 14 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1 | Antena 1

În ediția 14 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 am putut s-o cunoaștem pe Maria Lungu, o tânără în vârstă de 28 de ani din București, de meserie designer vestimentar. Un moment neașteptat a fost atunci când chef Cătălin Scărlătescu i-a făcut o propunere cu totul și cu totul neașteptată.

Maria Lungu a primit o propunere neașteptată de la Cătălin Scărlătescu, în ediția 14 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11

Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, concurenta a ales să pregătească o rețetă de clătite.

„Eu nu prea gătesc acasă, gătesc doar de plăcere. Nu mi-am dat niciodată interesul să gătesc, nu a fost ceva m-a captivat, dar dacă fac atunci îmi iese. Sper să nu o dau în bară. Gătesc clătite. Am venit la Chefi la cuțite că am zis să încerc. Am aplicat pentru toate emisiunile, am fost și la iUmor. Separat de gătit îmi place extrem de mult lumina reflectoarelor. Îmi pare rău că sunt doar 2 aici, ar trebui vreo 5. Am prins foarte mult drag de tot ce înseamnă televiziune și tot ce înseamnă televizor, mă simțeam efectiv ca peștele în apă și atunci am descoperit că asta vreau să fac. Ai mei nu prea vor să umblu eu pe la televizor, să vorbesc toate prostiile, că știu că sunt în stare doar de prostii. Dar acuma eu fac ce vreau. Visul meu este să îmi fac o carieră în televiziune. Pentru început mi-aș dori să prezint meteo, așa că dacă vrea cineva să fiu eu la meteo...Mă sunați!”, a zis concurenta, în timp ce își pregătea rețeta de clătite.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 aprilie 2023. Joaquinn Bonilla și Ovidiu Buta au gătit cu greieri. Ce au dezvăluit după America Express

Chefii au fost surprinși când au ridicat cloșurile și au descoperit desertul din farfurie. Ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția concurenta, care s-a prezentat.

„Sunt născută la Moscova, dar de la 3 ani ne-am mutat la Chișinău. Am Am făcut la Londra facultatea de design, am făcut practica la Gucci. Mi s-a propus un job la ei, dar am refuzat și am ales să lucrez la un post de televiziune”, a zis concurenta.

„M-am întâlnit azi cu Liviu Vârciu și mi-a zis că au nevoie de o asistentă, dacă știu vreo domnișoară. Te-ar interesa?”, a întrebat Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 aprilie 2023. Bunica Gherghina Bereghianu face senzație pe TikTok cu rețetele ei. Ce a dezvăluit chefilor

„Da, acum, cu mare drag!”, a fost reacția promptă a concurentei.

Pentru rețeta gătită însă, concurenta a primit doar un cuțit, din partea lui Sorin Bontea.

„Măcar nu pleci cu mâna goală!”, a zis Florin Dumitrescu.

„Cum e asta, vii concurentă și pleci colegă de trust”, a zis Scărlătescu, în ediția 14 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 25 aprilie 2023. Ce amuletă a anunțat Gina Pistol și ce concurent surpriză și-a făcut apariția... Chefi la cuțite, 25 aprilie 2023. Alin Sîrbu a făcut figurine cu chefii. Gina Pistol a făcut un anunț neașteptat: „Miza ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x