Antena Căutare

Chefi la cuțite, 25 aprilie 2023. Irina Maria Iancu e fetița de 7 ani care i-a uimit pe chefi. Ce le-a zis copila, fără reținere

În ediția 14 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, difuzată pe 25 aprilie 2023, am putut s-o cunoaștem pe Irina Maria Iancu, o fetiță în vârstă de 7 ani care a reușit să îi surprindă din plin pe jurați.

Colaj cu Irina Maria Iancu și jurații Chefi la cuțite Galerie
În ediția 14 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, difuzată pe 25 aprilie 2023, am putut s-o cunoaștem pe Irina Maria Iancu, o fetiță în vârstă de 7 ani care a reușit să îi surprindă din plin pe jurați | Antena 1

Sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1 aduce numeroase povești de viață incredibile, concurenți din toate colțurile lumii, cu meserii diverse și de toate vârstele. Printre ei s-a numărat și Irina Maria Iancu, o fetiță în vârstă de 7 ani care a decis să își demonstreze talentul în materie de bucătărie. Când au dat cu ochii de ea, chefii au fost uimiți.

Irina Maria Iancu a făcut senzație în ediția 14 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1. Ce a zis juraților

Deși are doar 7 ani, fetița este pasionată de bucătărie și și-a luat inima în dinți pentru a veni la emisiune și pentru a demonstra că pasiunea pentru gătit nu ține cont de vârstă. Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, aceasta a decis să pregătească un pandișpan cu vișine.

Când farfuriile au fost gata au fost trimise la degustare. Cea mică s-a amuzat din plin atunci când a văzut ce cred chefii despre farfuria ei. Apoi, ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția cea mică, fără pic de emoții.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 aprilie 2023. Joaquinn Bonilla și Ovidiu Buta au gătit cu greieri. Ce au dezvăluit după America Express

„Sunt un copil, am 7 ani și mă cheamă Irina”, a zis concurenta.

Chefii au tachinat-o din plin pe cea mică și reacția acesteia nu a întârziat să apară: „Vă bateți joc de mine?!”.

„Glumim și noi cu tine! Ești foarte simpatică!”, i-a zis Florin Dumitrescu, amuzat.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 aprilie 2023. Bunica Gherghina Bereghianu face senzație pe TikTok cu rețetele ei. Ce a dezvăluit chefilor

„Hai să trecem peste. Sunt clasa I, cânt, dansez, actoresc. Eu cu mine mă împac și bine cu rău”, a fost dezvăluirea neașteptată a concurentei.

„Ești foarte simpatică”, i-au zis din nou chefii, fascinați de cât de dezinvoltă este fetița, la vârsta de doar 7 ani.

Apoi, în timp ce Irina Maria Iancu număra în limba turcă și în franceză, chefii au ridicat cloșurile și i-au arătat faptul că i-au dat trei cuțite, în ediția 14 a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, record de audiență cu ediția de ieri. Campionul mondial la canoe, Cătălin Chirilă, gătește pentru chefi... Chefi la cuțite, 25 aprilie 2023. Ce amuletă a anunțat Gina Pistol și ce concurent surpriză și-a făcut apariția...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x