Antena Căutare

Chefi la cuțite, 25 mai 2021. Florin Dumitrescu a folosit amuleta bombă! Ce concurent a amenințat că dă afară

Emoțiile au atins cote maxime în ediția 39 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, atunci când Florin Dumitrescu a decis să folosească una dintre amuletele descoperite în bomba pe care a deschis-o în ediția anterioară.

Florin Dumitrescu in bucataria chefi la cutite Galerie
Florin Dumitrescu a folosit o amuletă pentru a „lovi” în echipa verde și în cea mov, la „Chefi la cuțite” | Antena 1

De data aceasta, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut parte de o surpriză de zile mari atunci când Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite”, a anunțat o temă de gătit cu totul și cu totul specială.

În timp ce găteau, concurenții au avut parte de o surpriză uriașă, fiindcă Florin Dumitrescu a decis să folosească o amuletă puternică, descoperită în ediția anterioară.

Ce amuletă a folosit Florin Dumitrescu în ediția 39 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Ediția 39 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a început în forță cu o probă de gătit interesantă. Deși inițial lucrurile păreau simple, situația s-a complicat radical atunci când Florin Dumitrescu a ales să folosească o amuletă.

În cel de-al zecelea battle, cele trei echipe trebuie să facă o mâncare inspirată din imnul sezonului 9 „Chefi la cuțite”, adică gogoși, cupcakes și...ceva din Titu!

Citește și: Chefi la cuțite, 25 mai 2021. Cătălin Scărlătescu a făcut o criză uriașă de nervi. Ce i-a zis lui Alexandru Bădițoaia

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au decis să facă și câte un șnițel, fiindcă în opinia lor, în gara din Titu sigur ai găsi mici, grătar sau șnițele, pe placul tuturor călătorilor. Timpul alocat gătitului este de doar șaizeci de minute, așa că fiecare secundă contează.

florin dumitrescu in bucataria chefi la cutite

Florin Dumitrescu a folosit o amuletă puternică

Emoțiile au fost uriașe și, în mod inevitabil, în bucătărie au apărut și situațiile tensionate sau certurile. Echipa verde a părut că nu se poate coordona foarte bine, în timp ce echipa mov a avut de îndurat țipetele nervoase ale lui Cătălin Scărlătescu.

La un moment dat, alarma s-a dat în bucătăria „Chefi la cuțite” și Florin Dumitrescu a anunțat că are de gând să folosească una dintre cele două amulete găsite în bomba pe care a dezamorsat-o în ediția trecută! Acesta a obligat echipa mov și cea verde să facă schimb de bancuri de lucru, fix la jumătatea probei de gătit. Confuzi, speriați și unii chiar dezorientați, concurenții au încercat să își dea seama ce au de făcut, la masa echipei adverse.

Citește și: Chefi la cuțite, 25 mai 2021. Paul Vasile, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, a ajuns în altă echipă după eliminare

„Nu credeam că vom trăi un stress așa de mare, să ajungem la un banc de lucru unde nu înțelegi de unde începi și ce gătești”, a mărturisit Narcisa Birjaru, la scurt timp după ce a ajuns la masa verzilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Văzând că Elena Matei tot vorbește cu rivalii și încearcă să obțină informații despre situația de la bancul de lucru, Florin Dumitrescu a amenințat-o că o dă afară dacă nu pleacă să se apuce de gătit.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 39 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 25 mai 2021. Cătălin Scărlătescu a făcut o criză uriașă de nervi. Ce i-a zis lui Alexandru Bădițoaia... Chefi la cuțite, 25 mai 2021. Artiștii au jurizat farfuriile concurenților. Preparatul pe care chefii l-au scuipat, la d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x