Antena Căutare

Chefi la cuțite, 25 mai 2021. Probă surpriză pentru al zecelea duel. Din ce ingrediente deosebite trebuie să aleagă concurenții

După ce banda de foc a desemnat câștigătoare echipa albastră, concurenții din echipa verde și cei din echipa mov au aflat ce temă de gătit aduce al zecelea battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

irina Galerie
Irina Fodor a anunțat ce temă aduce al zecelea duel din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

În ediția 39 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au gătit farfurii inspirate din hitul inventat de ei, numit „Gogoși, cupcakes și Titu”.

Ce temă de gătit au primit concurenții intrați la al zecelea duel, în ediția 39 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Frumoasa Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătăria „Chefi la cuțite” și a anunțat tema celui de-al zecelea battle din sezonul 9.

Fiindcă Florin Dumitrescu a câștigat proba de gătit pe echipe, la duel au intrat concurenții lui Sorin Bontea și cei ai lui Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 25 mai 2021. Florin Dumitrescu a folosit amuleta bombă! Ce concurent a amenințat că dă afară

„Dragii mei, cel mai important lucru la proba individuală este că avem dreptul de-a demonstra tuturor, încă o dată, cât de bine vă descurcați și cât de buni sunteți. În proba individual, când lucrați de unii singuri, puteți să fiți mult mai buni. Tema de astăzi aș numi-o Găsește cu ce se potrivește. Avem o listă de posibilități pe care voi trebuie să le împerecheați în farfurie cu ceva compatibil. Dar proba e mult mai complicată de atât. Bineînțeles că o să vin la voi să trageți la sorți niște numere. Să vă rugați să aveți noroc”, a anunțat Irina Fodor, spre marea surprindere a tuturor.

Irina Fodor în bucătăria „Chefi la cuțite”

Irina Fodor în bucătăria „Chefi la cuțite”

Apoi, prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” a oferit și alte detalii despre ce trebuie să gătească fiecare duelist.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pate de ficat, pastă tahini, tabouleh, guacamole, dulceață de ceapă, sos olandez, aluat de foietaj, pastă de măsline, sos bernaise, ou poșat și ardei copt, acestea au fost ingredientele pe care le-au descoperit concurenții sub cloșuri.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 39 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 25 mai 2021. Ce echipă a câștigat al zecelea battle. Banda de foc a schimbat clasamentul în ultimele mo... Chefi la cuțite, 25 mai 2021. Jurații au trăit numeroase surprize la degustare. Ce au găsit în farfurii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x