Antena Căutare

Chefi la cuțite, 25 martie 2024. Vasile Dumitru, șoferul de camion cu o poveste uimitoare de viață. Ce a spus despre profesia lui

Vasile Drumitru a venit în sezonul 13 Chefi la cuțite pentru a-i impresiona pe jurații cu preparatul său. În ediția 4 a show-ului culinar, concurentul le-a povestit celor patru chefi despre profesia pe care o are. Aceștia au fost fascinați de peripețiile prin care a trecut bărbatul.

colaj foto cu vasile dumitru si poza cu orlando zaharia la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Concurentul a primit patru cuțite din partea juraților, în ediția 4 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13 | Antena 1

Vasile Dumitru și-a făcut apariția în ediția 4 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 25 martie 2024 alături de familia lui tocmai din Râmnicu Vâlcea. Acesta a venit mai hotărât ca niciodată să-i convingă pe jurați că locul lui este în competiția show-ului culinar.

Concurentul a mărturisit că este de profesie șofer de camion. Acesta a practicat cu drag această meserie până când a intervenit dorul de familie: „Am fost cam prin toată lumea asta! Familia e cea mai importantă. Fata mi-a zis „Vino tată acasă””.

De asemenea, Vasile Dumitru a fost încurajat de fiica lui să participe în sezonul 13 Chefi la cuțite. Tânăra l-a încurajat pe tatăl ei să trăiască o nouă experiență și să își testeze abilitățile culinare. Șoferul de camion a decis să-i impresioneze pe chef Richard Abou Zaki, chef Ștefan Popescu, chef Alexandru Sautner și chef Orlando Zaharia cu o tocăniță țigănească din ceafă și cârnați afumați.

Citește și: Chefi la cuțite, 19 martie 2024. Adrian Izgoană, poveste dramatică de viață. Reacția lui chef Richard Abou Zaki când l-a văzut

„Îmi place să gătesc, dar mai mult mă bazez pe gust. Nu știu eu cu plating-ul, îmi place să fac chestii de casă”, a dezvăluit concurentul înainte de a se prezenta în fața juraților cu preparatul său.

Ce a povestit Vasile Dumitru despre viața pe camion în ediția 4 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 25 martie 2024

La 44 de ani, Vasile Dumitru are o poveste uluitoare de viață. În ediția 4 din sezonul 13 Chefi la cuțite, concurentul le-a spus juraților despre meseria pe care a practicat-o cu multă pasiune.

„Până să devin șofer am cochetat cu meseria de second hand. Am o afacere cu haine second hand. Din anii `90 am prelua-o de la părinții mei. Se făceau bănuți frumoși pe atunci. Și acum trăiesc din așa ceva, dar acum trebuie să oferi calitate. Suntem mii din care trăim așa ceva!

Cu bucătăria este o poveste de prin Anglia. Să începem cu prostiile, nu mă mândresc cu ce am făcut. Am fost șofer de smuggler, umblam cu aur fals. Am ajuns aproape de vama din Mongolia cu el”, a povestit acesta.

Citește și: Chefi la cuțite, 19 martie 2024. Jelo Husni, sirianul cu o poveste impresionantă de viață. Cum a ajuns ilegal în România

Chef Alexandru Sautner a intervenit: „Erați ăia de rămâneați fără benzină? Și că îți dădeau ghiulurile. Aveați mulți clienți pe zi”.

„Păi când îl prindeai ori îi luai toți banii, ori nu. Cum am luat banii ăia s-au dus, era bronz în loc de aur. M-au prins când trebuia să mă duc în Elveția, am fost la închisoare 7 zile. În Anglia mă ocupam cu chirii de casă. Apoi mi-am dat seama că nu e bine ce fac, iar mai apoi m-am apucat de second hand din nou”, a mai adăugat concurentul.

Lui Vasile Dumitru nu i-a venit să creadă când a văzut că jurații i-au dat patru cuțite. Așadar, acesta a reușit să treacă în etapa următoarea a show-ului culinar. Chefii au fost impresionați de gustul preparatului său.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 25 martie 2024. Cine a câștigat a patra amuletă din sezonul 13. Care a fost verdictul lui Mihai Morar... Chefi la cuțite, 25 martie 2024. Radu și Cătălin, foști sportivi de performanță, au făcut dezvăluiri copleșitoare în faț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x