Antena Căutare

Chefi la cuțite, 26 aprilie 2021. Lucia Mara i-a lăsat fără cuvinte pe jurați! Ce drame greu de imaginat a trăit concurenta

Tot în ediția 26 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am putut s-o cunoaștem pe Lucia Mara, un cofetar din Blaj, care a reușit să îi uimească pe jurați cu povestea sa de viață.

Lucia Mara gatind in bucataria chefi la cutite, sezonul 9 Galerie
Lucia Mara este de meserie cofetar și a decis să participe în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” cu o rețetă specială | Antena 1

Extrem de emoționată, concurenta a dezvăluit faptul că și-a făcut curaj să participe în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, încurajată fiind de sora sa mai mică. De meserie cofetar, Lucia Mara și-a învins temerile și a ales să își încerce norocul în fața juraților.

Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, doamna a ales să facă un tiramisu cu blat de matcha (ceai verde).

Lucia Mara i-a uluit pe jurați cu dramele din viața sa, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

În timp ce a gătit totul cu multă atenție, concurenta a dezvăluit faptul că este cofetar de mai bine de opt ani și că îndrăgește din plin această meserie. Dornică să se perfecționeze, aceasta a făcut cursuri la un nivel înalt, ce au ajutat-o să înțeleagă mai bine tehnicile de gătit cele mai complexe.

După ce a terminat de gătit, Lucia Mara a așteptat cu sufletul la gură degustarea făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în ediția 26 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Citește și: Chefi la cuțite, 26 aprilie 2021. Dan Panait l-a făcut pe Sorin Bontea să recurgă la un gest neașteptat, când au rămas singuri

Jurații au fost destul de intrigați de desertul descoperit în farfurie și au încercat să își dea seama despre ce preparat este vorba. Și uite așa, la masa jurizării s-a născut o adevărată dezbatere aprinsă.

Lucia Mara gatind in bucataria chefi la cutite

Lucia Mara este de meserie cofetar și a pregătit o rețetă de tiramisu cu matcha

Apoi, ușile s-au deschis și concurenta și-a făcut apariția în fața celor trei bucătari. Emoționată, aceasta a făcut o dezvăluire ce i-a luat prin surprindere pe chefi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Lucia Mara i-a impresionat pe toți cu puterea și cu optimismul său. După ce a fost felicitată pentru modul în care a reușit să depășească atâtea greutăți, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au analizat preparatul și au subliniat greșelile din farfurie.

Citește și: Chefi la cuțite, 26 aprilie 2021. Cine a câștigat amuleta 26, oferită de Silviu Nedelea! Reacție neașteptată la masa chefilor

Surpriza a fost mare atunci când cloșurile s-au ridicat și concurenta a primit trei cuțite și șansa de-a merge în bootcampul din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 26 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 26 aprilie 2021. Dan Panait l-a făcut pe Sorin Bontea să recurgă la un gest neașteptat, când au rămas s... Chefi la cuțite, lider de piață cu peste 1,7 milioane de telespectatori. Urmează lupta pentru ultima amuletă din sezonul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x