Antena Căutare

Chefi la cuțite, 26 septembrie 2022. Ce bonus aduce amuleta 11. Pentru cine au gătit jurații show-ului culinar

Chef Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea au fost puși din nou la încercare la jocul de amuletă cu numărul 11. De data aceasta, Gina Pistol le-a dezvăluit bonusul amuletei și numele juratului pentru care vor găti.

Colaj cu Gina Pistol și cei trei jurați Chefi la cuțite în platoul emisiunii Galerie
Chef Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea au fost puși din nou la încercare la jocul de amuletă cu numărul 11 | Antena 1

Ca la fiecare joc de amuletă din sezonul 10 Chefi la cuțite, jurații show-ului culinar au așteptat cu nerăbdare să afle avantajul pe care îl pot câștiga în urma concursului. De data aceasta, amuleta 11 vine cu o surpriză de proporții uriașe pentru chef Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea.

Pe lângă faptul că Gina Pistol a revenit pe platoul de filmare și va prezenta toate detaliile jocului de amuletă din ediția 11 Chefi la cuțite, cei trei jurați sunt provocați să gătească pentru un chef celebru în toată lumea.

Citește și: Chefi la cuțite, 20 septembrie 2022. Cea de-a noua amuletă aduce un avantaj uriaș. Ce a anunțat Irina Fodor

„Amuleta 11 vine cu Gina de data asta, Gina care s-a întors printre noi mai devreme decât se aștepta chiar și ea.”, a dezvăluit chef Florin Dumitrescu.

Cine va degusta preparatele chefilor la jocul de amuletă cu numărul 11 din sezonul 10 Chefi la cuțite. Care este avantajul amuletei

Înainte de a anunța miza jocului de amuletă cu numărul 11 din sezonul 10 Chefi la cuțite, Gina Pistol a ținut neapărat să le spună celor trei jurați ai show-ului culinare câteva detalii despre chef-ul care le va degusta preparatele în ediția 11 de pe data de 26 septembrie 2022.

„A gătit pentru Papa, Robert De Niro, Silvio Berlusconi și vedete de la Hollywood. O să vă mai spun că voi l-ați cunoscut. A fost pe la noi acum ceva timp, iar numele lui este Salvo Lo Castro”, a spus prezentatoarea TV.

Chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu au ținut să remarce un detaliu important când au aflat că vor găti pentru Salvo Lo Castro: „Este tovarășul lui Scărlătescu!”.

Citește și: Chefi la cuțite, 19 septembrie 2022. Cine a câștigat amuleta 8. Ce s-a întâmplat după anunțarea verdictului

De altfel, și avantajul jocului de amuletă le-a stârnit interesul celor trei jurați Chefi la cuțite. Cine o va câștiga va putea să schimbe un concurent din echipa sa cu un alt concurent din echipele adverse în etapa battle-urilor.

„Cea mai tare amuletă de până acum. Am avut-o și eu într-un sezon, este o amuletă foarte bună”, a evidențiat chef Sorin Bontea.

Pentru a afla ce vor găti astăzi, Gina Pistol le-a pus la dispoziție chefilor un bol cu trei bilețele. În urma extragerilor, chef Florin Dumitrescu trebuie să gătească cu parmigiano și prosciutto crudo, chef Cătălin Scărlătescu este nevoit să gătească o rețetă cu guanciale și pecorino, iar chef Sorin Bontea va găti un preparat ce o să aibă ca ingrediente principale gorgonzola și chorizo.

Ce momente spectaculoase aduce sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 26 septembrie 2022. Trufaș Gheorghe Silviu este șoferul care i-a lăsat mască pe chefi. Ce mărturisiri a... Chefi la cuțite, 26 septembrie 2022. Cine a câștigat amuleta 11. Ce s-a întâmplat în platoul emisiunii după anunțarea ve...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x