Antena Căutare

Chefi la cuțite, 24 mai 2023. Cine a câștigat al șaselea battle. Ce verdict a adus banda. Ce s-a întâmplat în culise

Cei din Orchestra Simfonică București au degustat preparatele din cel de-al șaselea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11 și au decis cine a câștigat proba de gătit, în ediția 27 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, din data de 24 mai 2023.

Colaj cu Chefii în bucătăria Chefi la cuțite alături de bandă Galerie
Cei din Orchestra Simfonică București au degustat preparatele din cel de-al șaselea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11 și au decis cine a câștigat proba de gătit, în ediția 27 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, din data de 24 mai 2023. | Antena 1

În ediția 27 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au primit tema de-a pregăti câte o farfurie cu 11 elemente diferite. Cei care au făcut degustarea au fost artiști din Orchestra Simfonică București. Banda a adus voturile și astfel s-a aflat cine a câștigat cel de-al șaselea battle.

Cine a câștigat cel de-al șaselea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11, în ediția 27 din 24 mai 2023. Ce verdict a adus banda

Prima farfurie care a intrat pe bandă a fost de culoare roșie, apoi a urmat una tot roșie.

„Îi rup, îi rup pe genunchi!”, a zis Sorin Bontea, fericit că vede voturile.

Banda a continuat să meargă și să aducă voturi, de data aceasta două pentru Cătălin Scărlătescu. Emoțiile au început să fie din ce în ce mai mare, pe măsură ce au venit și următoarele voturi.

„Aș vrea să depășesc cât mai repede momentul ăsta, să intrăm la individuale, să gătim, să gust. Să treacă ziua asta de coșmar!”, a zis Florin Dumitrescu, supărat că norocul nu este de partea lui, în cel de-al șaselea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11.

Surpriza a fost mare atunci când banda a adus o victorie pentru echipa roșie, spre marea bucurie a lui Sorin Bontea. Așadar, la duel vor intra echipa gri și cea neagră.

„Ne-au nimicit ei pe noi!”, a zis Iulia Istrate din echipa neagră a lui Cătălin Scărlătescu.

Extrem de supărat de faptul că a avut zero farfurii, Florin Dumitrescu a spus că, într-un fel sau altul, această experiență este una bună, fiindcă poate îi va trezi și îi va motiva pentru viitoarele confruntări de la Chefi la cuțite sezonul 11.

„Deci îmi vine să mor, e battle-ul șase și nu am câștigat nimic. Nada!”, a zis Cătălin Scărlătescu supărat.

Un moment savuros a fost atunci când Scărlătescu i-a dat un telefon lui Bontea, ca să afle un detaliu. Urmărește clipul video de mai sus ca să afli despre ce este vorba.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 24 mai 2023. Florin Dumitrescu s-a supărat pe Stelian Nistor. Ce a făcut concurentul... Chefi la cuțite, 24 mai 2023. George Popescu a avut parte de un incident neașteptat în timpul duelului. Anica a interven...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x