Antena Căutare

Chefi la cuțite, 27 martie 2023. Dan Cruceru a fost pus de chefi să ia o decizie importantă. Ce a dezvăluit

Dan Cruceru și-a făcut curaj și a decis să îi impresioneze pe chefi cu rețeta pregătită de el. Totuși, acesta a fost pus într-o situație neașteptată atunci când a trebuit să ia o decizie importantă.

colaj foto cu dan cruceru si chefii, la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Dan Cruceru a pregătit chefilor o rețetă ce i-a surprins pe Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu | Antena 1

În sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite am putut să îl vedem printre concurenți și pe Dan Cruceru, cunoscut om de televiziune, inițiatorul unui proiect dedicat părinților. Acesta a trecut printr-o situație neașteptată atunci când a fost pus să ia o decizie de moment.

Dan Cruceru a fost pus să ia o decizie de moment în prima ediție din sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite. Cu ce se ocupă acesta în prezent

Acesta a ales să pregătească o rețetă de piept de pui umplut cu ciuperci și spanac pe pat de ratatouille de legume. Chiar dacă poate a avut ceva emoții, acesta s-a străduit să gătească totul cât mai bine, apoi a așezat farfuriile pe bandă și a așteptat jurizarea.

Este important să reamintim faptul că, la jurizarea anterioară, Cătălin Scărlătescu a câștigat un pariu, astfel încât Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au fost nevoiți să mănânce cel puțin jumătate de porție. Apoi, fiecare a votat și în platou și-a făcut apariția Dan Cruceru, cunoscutul om de televiziune.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 martie 2023. Cine a câștigat prima amuletă. Ce a spus Speak despre farfuriile degustate

Acesta a fost însă momentul în care Florin Dumitrescu i-a făcut o propunere: fie alege cuțitul argintiu oferit invitaților speciali, fie riscă și poate primi șansa de-a merge mai departe în competiție. Practic, concurentul a fost pus în situația de-a lua o decizie pe moment, extrem de importantă. A ales să riște și iată că intuiția sa nu a dat greș, căci a primit două cuțite, fix de la cei care s-au „chinuit” să mănânce cât mai mult din preparatul său, adică Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

„Acuma ești pus în fața situației de-a alege: fie rămâi Dan Cruceru invitatul și prietenul nostru, fie ai opțiunea să ajungi concurent”, a zis Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 martie 2023. Natasha Corneva a venit alături de sora ei. Ce mai face și cum arată acum Vika Jigulina

Fără să mai stea pe gânduri, tocmai fiindcă îi plan provocările, acesta a ales cuțitul negru și deci, a acceptat să devină astfel concurent la Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1.

Urmărește clipul video de mai sus din prima ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 ca să vezi ce a urmat, cu ce se ocupă în prezent Dan Cruceru și ce mărturisiri a făcut acesta.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 27 martie 2023. Matthew Ehsanmehr este iranianul care l-a făcut pe Cătălin Scărlătescu să câștige un pa... Chefi la cuțite, 27 martie 2023. Gina Pistol a făcut un anunț neașteptat despre amuletă. Care sunt noile reguli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x