Antena Căutare

Chefi la cuțite, 28 februarie 2021. Avram Iancu, bibliotecarul din Petroșani, i-a uluit pe chefi. A înotat 18 ore fără oprire

În prima ediție din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Avram Iancu, celebrul bibliotecar sportiv din Petroșani, a reușit să îi impresioneze din plin pe cei trei jurați.

avram iancu la chefi la cuțite sezonul 9 Galerie
Pentru cei care nu știu, Avram Iancu este un român celebru, care a reușit să traverseze înot Canalul Mânecii | Antena 1

Pentru cei care nu știu, Avram Iancu este un român celebru, care a reușit să traverseze înot Canalul Mânecii, și asta nu e tot.

Avram Iancu, bibliotecar în Petroşani, a parcurs pe Marea Neagră traseul de 680 km dintre Sulina şi Istanbul în 60 de zile, din care 50 de zile le-a petrecut efectiv în apă, înotând cu viteze ce au variat între 13,8 km/oră şi 15 km/oră, la o temperatură a apei de 15-16 grade Celsius.

Avram Iancu, celebrul bibliotecar pasionat de înot, a făcut senzație în prima ediție din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

„Este o onoare și o povară să porți acest nume, căci trebuie să ai idealuri care să nu îi dezonoreze pe marii înaintași care au purtat acest nume. Rețeta aceasta este una dublă, e o șmeherie cu capac”, a dezvăluit Avram Iancu, în timp ce a pregătit o omletă special coaptă la cuptor în ardei gras cu capac natural.

Banda a mers, cloșurile s-au ridicat și Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au avut parte de o surpriză de zile mari atunci când au văzut cum arată rețeta din farfurie.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 februarie 2021. Chef Orlando Zaharia a decis cine a câștigat prima amuletă

Cei trei bucătari au analizat totul extrem de atent și au încercat să își dea seama cum se numește un astfel de preparat, ba chiar l-au chemat și pe Speak să guste din rețeta concurentului.

„Vezi că e bună”, a fost concluzia coprezentatorului emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9.

Apoi, ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Avram Iancu. În prima ediție din sezonul 9, concurentul i-a impresionat pe Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și pe Sorin Bontea cu dezvăluirile sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Captivați de uimitoarele aventuri pe care le-a detaliat Avram Iancu, în prima ediție din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Soirn Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au pus numeroase întrebări și au dorit să afle cât mai multe despre concurentul care le-a adus în dar și cartea pe care a scris-o.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 februarie 2021. Gina Pistol a avut parte de o surpriză imensă, pregătită de Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu

Am aflat că Avram Iancu a reușit să termine inclusiv dificila cursă ce are loc la Cercul Polar.

„Sunteți mult prea modest și mult prea umil pentru câte ați realizat și obținut în viață. De ce nu vă cunosc mai mulți oameni”, a întrebat Florin Dumitrescu.

„Scopul nu este să te cunoască cât mai mulți oameni. Eu am făcut lucrurile acestea, mă bucur că unii compatrioți au rezonat cu ceea ce am făcut”, a dezvăluit concurentul.

Urmărește clipul video de mai sus din prima ediție din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să afli mai multe detalii despre Avram Iancu, românul care i-a impresionat pe cei trei jurați.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:0, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Chefi la cuțite, 28 februarie 2021. Andreea Climatiano i-a lăsat fără cuvinte pe chefi! Povestea tinerei e demnă de un f... Debut în forță pentru noul sezon Chefi la cuțite. Emisiunea a fost lider de audiență pe publicul comercial...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x