Antena Căutare

Chefi la cuțite, 28 februarie 2021. Degustare cu surprize la proba pentru amuletă! Ce l-a uluit pe Cătălin Scărlătescu

În prima ediție din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut de pregătit rețete savuroase pe bază de pară, pentru a câștiga amuleta. Ce surpriză au avut aceștia la degustare?

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite, sezonul 9 Galerie
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite, sezonul 9 | Antena 1

În prima ediție din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au reîntâlnit în bucătărie pentru o nouă confruntare culinară.

Gina Pistol a pus la bătaie o amuletă extrem de puternică, ce permite deținătorului ei să schimbe un concurent din echipa sa cu unul dintr-o altă echipă. Vă reamintim că acest bonus este extrem de puternic, ce poate schimba deznodământul unor probe și chiar al unui întreg sezon!

Degustare plină de surprize în prima ediție din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Timp de șaizeci de minute, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut misiunea de-a pregăti rețete cât mai gustoase, având ca ingredient comun para.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Chefi la cuțite, 28 februarie 2021. Laurențiu Ardeleanu, de la infractor la bucătăr talentat! Tânărul a povestit detalii uluitoare

Acesta a ales să pregătească o rețetă de ravioli cu ficat de gâscă, trufe și pară. Florin Dumitrescu a ales să facă mușchiuleț de porc învelit în bacon, piure de păstârnac cu vanilie, sfeclă cu eșalotă, cartofi și sos marsala cu pară confiată în sirop și boabe de muștar. Sorin Bontea a făcut o pară cu rață, cartofi și varzî chinezească și sos pe bază de soia.

Nici nu a durat mult că între cei trei bucătari au și început să se contrazică și să se tachineze. De data aceasta, cea mai muncită farfurie pare să fie a lui Florin Dumitrescu, acest „Dorel” de la „Chefi la cuțite”, așa cum a glumit chiar Sorin Bontea.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 februarie 2021. Avram Iancu, bibliotecarul din Petroșani, i-a uluit pe chefi. A înotat 18 ore fără oprire

„La Sorin para chiar e vedeta, e o farfurie super mișto. Sunt trei farfurii foarte bune”, a fost de părere Florin Dumitrescu.

„Domle! Ce aveți, mă? Eu credeam că doar a mea e bună, mă”, a fost reacția lui Cătălin Scărlătescu, surprins de faptul că, încă din prima ediție din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, rivalii săi s-au descurcat atât de bine.

Urmărește clipul video de mai sus din prima ediție din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi cum au arătat farfuriile pregătite de cei trei îndrăgiți bucătari, în lupta lor pentru prima amuletă.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:0, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Chefi la cuțite, 28 februarie 2021. Thalida Trofin, o adevărată apariție! Tânăra a pus ochii pe Cătălin Scărlătescu... Chefi la cuțite, 28 februarie 2021. Thalida Trofin, declarație de iubire pentru Cătălin Scărlătescu! Ce i-a zis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x