Antena Căutare

Chefi la cuțite, 28 martie 2021. Armando Rădulescu de la „Mireasa” a făcut o dezvăluire neașteptată pentru jurați! Ce a recunoscut

În ediția 13 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am avut surpriza de a-l vedea pe Armando Rădulescu, tânărul care a câștigat primul sezonul al show-ului „Mireasa”.

Armando Rădulescu în fața juraților chefi la cuțite Galerie
Armando Rădulescu de la „Mireasa” a făcut dezvăluiri neașteptate în ediția 13 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

Extrem de emoționat, acesta a decis să facă o rețetă de friptură cu garnitură de piure. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au ridicat cloșurile și au fost surprinși de ceea ce au descoperit în farfurie.

Armando Rădulescu de la „Mireasa” a dezvăluit ce planuri de viitor are, în ediția 13 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Mușchiul de vită a avut puțin cam prea mult rozmarin și restul ingredientelor au fost prea dulci, în opinia juraților. Remarcile făcute de aceștia au cam dezarmat pe Armando Rădulescu, dar acesta a sperat că măcar unul din elementele din farfurie îl vor salva.

„Cine a gătit treaba asta e un vizionar, ăsta e minimalism. Este român, vine din Franța, a lucrat la Luvru, acolo a văzut el toate astea. A lucrat la vase, așa a văzut el farfuriile acolo, când veneau la spălat. Așa arată, dar asta nu înseamnă că nu e gustoasă”, au fost de părere Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 martie 2021. Majda Aboulumosha a făcut senzație cu prăjitura sa! Ce poveste emoționantă de viață are

„A murit vita asta degeaba”, a completat Sorin Bontea, la final.

Apoi, ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Armando Rădulescu, tânărul câștigător al primului sezon al show-ului „Mireasa”.

 Armando Rădulescu in fata juratilor chefi la cutite

Armando Rădulescu i-a surprins pe jurații „Chefi la cuțite” cu dezvăluirile sale

„Momentan nu fac nimic, tocmai ce vreau să îmi deschid un maagazin online de haine, împreună cu soția mea. Sper să iasă, cu gătitul văd că nu a ieșit”, a explicat tânărul, destul de emoționat.

„Ai 24 de ani șj deja te-ai căsătorit?!”, a fost reacția uimită a lui Florin Dumitrescu.

„Păi nu am făcut nuntă, am fost la un reality show, la Mireasa”, a fost dezvăluirea ce i-a luat prin surprindere pe jurații „Chefi la cuțite”.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 martie 2021. Speak a pregătit stinky tofu pentru jurați! Ce reacție a avut Florin Dumitrescu când a gustat

Pentru preparatul său, pe bază de mușchi de vită, tânărul nu a reușit să primească vreun cuțit, dar s-a bucurat din plin de experiența trăită.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 13 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

[ivm guid=2Q4lWphfERr]

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 28 martie 2021. Ionuț Dimache, stilistul vestimentar al celebrei Ruby, a pregătit o rețetă „periculoasă... Chefi la cuțite, 28 martie 2021. Speak a pregătit stinky tofu pentru jurați! Ce reacție a avut Florin Dumitrescu când a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x