Antena Căutare

Chefi la cuțite, 27 septembrie 2022. Cine a câștigat amuleta 12. Ce jurat se va bucura de miza impresionantă

Jocul de amuletă cu numărul 12 din sezonul 10 Chefi la cuțite a fost unul dificil pentru cei trei jurați. Aceștia și-au dat toată silința ca preparatul lor să fie cel mai bun, însă un singur chef se va bucura de miza impresionantă a amuletei în etapa battle-urilor. Hai să vezi despre cine este vorba.

Colaj cu Gina Pistol și chefii în platoul emisiunii, alături de jurații de la jocul de amuletă Galerie
Jocul de amuletă cu numărul 12 din sezonul 10 Chefi la cuțite a fost unul dificil pentru cei trei jurați | Antena 1

Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu au făcut față cu brio provocării de la jocul de amuletă cu numărul 12. Deși legatul la ochi și purtatul mănușilor i-a indus în dificultate, aceștia s-au descurcat de minune la alesul ingredientelor de sub eșarfele roșii.

Amuleta a fost una prețioasă, motiv pentru care chefii și-au dat toată silința ca preparatele lor să iasă gustoase și să arate bine. De data aceasta, cei care au fost nevoiți să dea un verdict final la jocul de amuletă au fost Dragoș Blănariu și Radu Darie de la Atelierul de tarte.

Citește și: Chefi la cuțite, 26 septembrie 2022. Trufaș Gheorghe Silviu este șoferul care i-a lăsat mască pe chefi. Ce mărturisiri a făcut

De asemenea, jurații au avut de gătit cu elementele pe care le-au ales pe nevăzute. Chef Florin Dumitrescu s-a decis să facă un mușchi de vită și salată parfumată cu pomelo și mango, piure de cartof dulce și sos de cocos, chef Cătălin Scărlătescu a gătit Rib-Eye cu cartofi pai, piure de păstârnac cu trufe, fenicul, ciuperci și dulceață de ceapă, în timp ce chef Sorin Bontea a pregătit vită cu cartof fondant, ciuperci și fenicul confiat.

Chef Florin Dumitrescu a câștigat amuleta 12 a sezonul 10 Chefi la cuțite

Preparatele juraților au fost pe gusturile lui Dragoș Blănariu și Radu Darie, însă doar unul dintre acestea le-a atras cel mai mult atenția. De altfel, chef Cătălin Scărlătescu a așteptat cu nerăbdare și emoții verdictul final al celor doi deoarece deține mai puține amulete decât colegii săi de platou.

Radu Darie nu a stat prea mult pe gânduri și a anunțat că jocul de amuletă cu numărul 12 a fost câștigat de chef Florin Dumitrescu, lucru care l-a luat prin surprindere pe acesta.

„Eu nu am avut timp de reacție pentru că a fost așa dintr-odată. „A fost așa, prea brusc, nu mă așteptam, prea dintr-odată!”, a dezvăluit câștigătorul amuletei.

Citește și: Chefi la cuțite, 21 septembrie 2022. Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, apariție de senzație! Ce reacții au urmat

„Nici n-a durut! Nici la mine, nici la Bontea”, l-a completat chef Cătălin Scărlătescu.

„Da, a fost prea rapid, n-am simțit nimic! N-am simțit-o deloc pe asta”, a mai adăugat chef Sorin Bontea.

„A fost ca un plasture tras prea repede, nu a durut. A venit ca o surpriză cumva. Am luat amuleta, am scăpat de mimă”, a mai zis chef Florin Dumitrescu.

Ce momente spectaculoase aduce sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 27 septembrie 2022. Care este avantajul neașteptat al amuletei 12. Chefii și-au ales ingredientele lega... Chefi la cuțite, 27 septembrie 2022. Ashan Bashitha Rathnayeka i-a făcut pe chefi să râdă cu lacrimi. Care este motivul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x