Antena Căutare

Chefi la cuțite, 29 martie 2021. Cristina Iosza i-a uimit pe chefi cu povestea sa. Cum a devenit cunoscută online la 86 de ani

Ediția 14 a sezonului 9 Chefi la cuțite a adus-o în fața juraților pe Cristina Iosza, ce a reușit să devină cunoscută pe Internet la 86 de ani, cu ajutorul vecinului său.

cristina iosza, chefi la cutite, bluza mov, fundal maro si galben Galerie
Cristina Iosza a venit la Chefi la cuțite alături de vecinul ei, Rawi, în vârstă de 23 de ani | Antena 1

Cristina Iosza a venit în ediția 14 a sezonului 9 Chefi la cuțite acompaniată de vecinul său de 23 de ani, Rawi Srouji. Cei doi s-au împrietenit rapid în orașul în care locuiesc, deși la început nu se puteau înțelege foarte bine, din cauza barierei de limbă.

După ce a devenit cunoscută pe Internet la vârstă de 86 de ani, datorită video-urilor realizate de Rawi și publicate pe platforma de socializare TikTok, Cristina a venit acum să impresioneze chefii cu preparatul său - mămăligută cu brânză.

Cristina Iosza a dezvăluit în ediția 14 Chefi la cuțite cum a devenit cunoscută pe Internet la 86 de ani

Cristina Iosza a venit la Chefi la cuțite alături de Rawi Srouji, vecinul ei care a convins-o să participe la filmarea unor videoclipuri virale pe TikTok.

Citește mai multe știri Chefi la cuțite aici

”La început nu a vrut deloc, dar după ce a văzut că clipurile ajung foarte, foarte virale, și după ce a văzut reacțiile de la lume pe stradă, a fost foarte wow pentru ea,” a dezvăluit Rawi despre începutul video-urilor sale TikTok cu Cristina.

Atunci când doamna a intrat pe ușa Chefi la cuțite, chefilor nu le-a venit să creadă că e ea. ”Sunteți pe bune doamna Cristina, de la Cluj?” a întrebat Chef Florin Dumitrescu.

Ea i-a impresionat pe chefi și cu povestea sa și modul în care și-a câștigat traiul ani la rând, un meșteșug pe care îl mai face chiar și azi, la 86 de ani.

”Mai am câțiva ani până la 100. La 86 de ani, n-am mai putut face prea mult, dar până la 80 am făcut multe,” a dezvăluit Cristina. ”Soțul meu a fost pantofar de lux și, pe urmă, a fost o lege că nu se mai puteau procura materialele și am rămas la reparații. Și atunci el mi-a propus ”nu te duce la serviciu, rămâi cu mine acasă și lucrăm. Dar eu nu știu să lucrez. ”Hai că te învăț”. Și, zi de zi, am tot bătut și eu câte un cui și am cusut câte un petic, și m-am obișnuit. Până la urmă mi-a zis ”tu lucrezi acum mai bine decât mine”.”

Citește și: Amuleta 14 a pus în încurcătură chefii. De ce se teme Florin Dumitrescu de avantajul suprem

Cristina mai lucrează și azi, așa cum se poate vedea și într-un din TikTok-urile sale cu Rawi: ”Dar cine nu poate să bată un cui?”

”Vă rog să mă că eu fac TikTok, dar nu știu ce e TikTok,” a dezvăluit Cristina la masa de jurizare, spre amuzamentul chefilor.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile.

De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare.

Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 29 martie 2021. Rawi Srouji a gătit pentru prima dată în viața lui la show. Ce au zis chefii despre pre... Chefi la cuțite, 29 martie 2021. Ionuț Văduva merge în bootcam, deși a primit un singur cuțit. Ce i-a promis Florin Dumi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x