Antena Căutare

Chefi la cuțite, 29 martie 2021. Ionuț Achim i-a impresionat pe chefi cu povestea sa. Cum a ajuns în bucătăria lui Mircea Dinescu

În ediția 14 a sezonului 9 Chefi la cuțite, jurații au început degustarea cu preparatele ”gemene” ale lui Ionuț Achim, ce a venit acompaniat la emisiune de un fost concurent, Paul Mino Niculescu.

ionut achimb, bucataria chefi la cutite, camasa rosie, palarie maro Galerie
Ionuț Achim a luat contact cu bucătăria datorită mamei sale, care lucra în bucătăria lui Mircea Dinescu | Antena 1

Ediția 14 Chefi la cuțite a început cu două preparate deosebite, gătite de Ionuț Achim, un bucătar de 27 de ani, ce a venit acompaniat la show-ul culinar de prietenul său din bucătărie, Paul Mino Niculescu.

În ediția 14 Chefi la cuțite, Ionuț Achim a dezvăluit cum a ajuns în bucătăria lui Mircea Dinescu

Tânărul a venit cu un plan bine pus la punct pentru cele 60 de minute pe care le putea petrece în bucătăria Chefi la cuțite și a decis să pregătească două feluri de mâncare diferite pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Am incredere deplină că, anul ăsta, dacă eu n-am putut anul trecut, el sigur o să vă ia bănuții anul ăsta,” a declarat Paul Mino Niculescu despre prietenul lui din bucătărie, Ionuț Achim.

Citește mai multe știri Chefi la cuțite aici

O să ai emoții, o să fii îngenuncheat, o să te rogi la Dumnezeu,” a continuat el în discuția de pe canapea cu Gina Pistol, despre următoarea experiență a prietenului său la Chefi la cuțite.

Ionuț Achim a venit la Chefi la cuțite cu o rețetă ”de bunicuță” - cornulețe cu nucă. Planul inițial al concurentului era să facă și o saramură de crap cu mămăliguță, dacă îi permitea timpul din bucătăria show-ului culinar, plan pe care l-a și urmat, cu ajutorul unui novac de Dunăre adus de acasă.

Atunci când a intrat în bucătăria Chefi la cuțite, Ionuț a început cornulețele, după o rețetă a mamei sale.

De la mama mea am pasiunea pentru gătit și a contribuit foarte mult și poetul Mircea Dinescu,” a dezvăluit Ionuț. ”Îmi este o persoană dragă și foarte apropiată, pot să spun chiar că e unul dintre mentorii mei.”

Atunci când chefii au gustat din preparatele ”gemene” ale lui Ionuț, nu și-au putut da seama inițial cu ce fel de pește aveau de-a face în farfurii.

Practic, maică-mea a fost primul bucătar al domnului Mircea Dinescu și eu am crescut în bucătăria lui,” a dezvăluit Achim când a ajuns la masa de jurizare, spre uimirea chefilor, ce au fost impresionați și de cariera culinară a tânărului.

La jurizare, tânărul Ionuț Achim a primit numeroase complimente, 3 cuțite și șansa de a trece în următoarea etapă Chefi la cuțite - bootcamp.

Citește și: Florin Dumitrescu a dat al doilea cuțit de aur. Cine e Ștefan Borleanu, tânărul care l-a uimit

Ai gust în mâncare, ceea ce e foarte important, pentru că noi asta căutăm, practic,” a declarat Chef Dumitrescu după ce Achim a primit cuțitul ce îi garantează accesul în etapa următoare Chefi la cuțite.

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare.

Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi edițiile integral pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chef Florin Dumitrescu a oferit duminică seara cuțitul de aur... Chefi la cuțite, 29 martie 2021. Amuleta 14 a pus în încurcătură chefii. De ce se teme Florin Dumitrescu de avantajul su...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x