Antena Căutare

Chefi la cuțite, 29 martie 2021. Amuleta 14 a pus în încurcătură chefii. De ce se teme Florin Dumitrescu de avantajul suprem

Amuleta 14 din sezonul 9 Chefi la cuțite a pus în încurcătură chefii. Avantajul ei de temut l-a speriat pe Florin Dumitrescu.

florin dumitrescu, gina pistol, chefi la cutite, fundal galben Galerie
Gina Pistol le-a oferit tema 14 chefilor cu ajutorul unor ghicitori | Antena 1

În ediția 14 a sezonului 9 Chefi la cuțite, Gina Pistol a venit cu o surpriză în proba amuletei. De această dată, avantajul puternic pe care îl oferă victoria în proba 14 l-a speriat pe Florin Dumitrescu, ce are experiență cu astfel de amulete din sezonul trecut.

Nu doar proba și avantajul amuletei i-a pus în încurcătură pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, ci și invitatul special care le va juriza farfuriile în această seară - celebrul Henrik Sebok.

Ce avantaj de temut aduce amuleta 14 din sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite

După ce chef Florin Dumitrescu a câștigat amuleta 13, din ediția trecută, și a spart egalitatea amuletelor la Chefi la cuțite, acum a venit rândul unei amulete ce l-a speriat.

”Pentru că îmi sunteți dragi și pentru că am grijă de voi, chiar dacă vă supun la probe unde nu vă este de fiecare dată foarte ușor,” a început Gina Pistol proba amuletei 14 Chefi la cuțite. ”Vă recomand să folosiți această strălucire, pe care o aveți fiecare dintre voi, în proba de astăzi.”

Mesajul ”cu ghicitori” le-a dat de gândit chefilor, dar Gina a dezvăluit în scurt timp și tema din această probă: ”Fă orezul să strălucească.”

Citește mai multe știri Chefi la cuțite aici

”Din prima, eu o să am un soare în farfurie. Un soare strălucitor, așa ca mine,” a declarat chef Scărlătescu atunci când a auzit tema din această ediție - chefii trebuie să scoată în evidență orezul în farfuriile lor savuroase.

Cel care reușește să impresioneze cu preparatul lui cu orez, va câștiga avantajul extraordinar al amuletei 14.

Citește și: Amuleta 13 i-a luat prin surprindere pe chefi! Ce avantaj periculos aduce

”Ai puterea să reduci la tăcere una dintre echipe pe tot parcursul probei,” a citit Gina Pistol de pe amuletă. ”Acea echipă va avea voie să comunice doar prin semne, lipsync sau orice formă de comunicare ce nu implică sunet.”

Imediat cum au auzit ce avantaj de temut are amuleta 14, chefii au început să discute cum i-ar putea afecta pe ei în timpul competiției și cel mai afectat a părut să fie chef Florin Dumitrescu, ce a primit o amuletă similară în sezonul trecut Chefi la cuțite.

”Deja Florin, când a auzit ce amuletă e, stătea în colț. A început să plângă într-un colț,” a glumit chef Sorin Bontea despre colegul său de platou, ce se pare că nu se pricepe foarte bine la mimă.

Surprizele din proba amuletei 14 Chefi la cuțite au continuat și cu momentul în care chefii au aflat cine le va juriza preparatele ”cu orezul strălucitor” azi - Henrik Sebok.

”Aoleu, vine Henrik. Sezonul trecut ne-a cam certat,” a dezvăluit chef Sorin Bontea. ”Ce facem noi din orez să iasă bici, să nu ne mai certe Henrik?”

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile.

De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură.

Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 29 martie 2021. Ionuț Achim i-a impresionat pe chefi cu povestea sa. Cum a ajuns în bucătăria lui Mirce... Chefi la cuțite, 29 martie 2021. Rawi Srouji a gătit pentru prima dată în viața lui la show. Ce au zis chefii despre pre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x