Antena Căutare

Paul Mino Niculescu a gătit ochi de oaie, dar poveștile lui sunt uimitoare: "Am lucrat într-un club de swingeri, iar eu eram abstinent sexual"

Paul Mino Niculescu este un personaj foarte interesant, cu un traseu de experienţe mai puţin obişnuite! La nouă ani, mama sa l-a dat afară din bucătărie pentru prima dată, pe motiv că femeia trebuie să stea la cratiță. 

Paul Mino Niculescu este un personaj foarte interesant, cu un traseu de experienţe mai puţin obişnuite! La nouă ani, mama sa l-a dat afară din bucătărie pentru prima dată, pe motiv că femeia trebuie să stea la cratiță.

"De când eram mici, m-am apucat să pictez. Au văzut că am talent și mi-au acordat șansa să am expoziții. Doar că trebuia să pictez strict ce mi se spunea, iar asta m-a nemulțumit. Așa am ajuns să fac graffitti și am "măzgălit" pereți", povestește Paul.

A ajuns să lucreze și într-un club de swingeri, unde era barman. Privea de la depărtare experiențele celor care veneau în locul cu pricina. Și atât: "Am fost abstinent în anul ăla și a fost foarte greu".

La fel de neobişnuit a fost şi preparatul ales de el. A gătit ochi de oaie, iar chefii l-au pus să revină cu un alt preparat pentru a dovedi că merită cuţitul!

A învățat-o meserie!? Sanda Gal a fost jurizată chiar de iubitul ei, chef bucătar: "Spune că-i bună!"... Doamne, cât s-a putut râde! Chef Florin Dumitrescu şi-a îndreptat părul cu placa, după ce a pierdut un pariu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x