Antena Căutare

Chefi la cuțite, 29 martie 2021. Ionuț Văduva merge în bootcam, deși a primit un singur cuțit. Ce i-a promis Florin Dumitrescu

În ediția 14 Chefi la cuțite, Ionuț Văduva a avut o reușită la care mulți visează în cadrul show-ului culinar. Deși a primit un singur vot ”da” de la chefi, el a primit mult doritul cuțit Chefi la cuțite.

ionut vaduva, tricou gri, sort negru, chefi la cutite, fundal galben Galerie
Ionuț Văduvă a vorbit despre motivul din spatele deciziei de a deschide un restaurant spaniol în România | Antena 1

Ionuț Văduva a gătit un preparat cu mușchi de porc în cadrul ediției 14 din sezonul 9 Chefi la cuțite, cu sos de brânză și măr caramelizat.

Preparatul lui ”carnivor” nu a impresionat din prima chefii, însă în urma discuției de la masa de jurizare, Florin Dumitrescu i-a dat lui Ionuț cuțitul ce îi permite să treacă în următoarea etapă a emisiunii și i-a făcut și o promisiune.

Ce promisiune i-a făcut Florin Dumitrescu lui Ionuț Văduva, în ediția 14 Chefi la cuțite

Ionuț Văduva a vorbit la Chefi la cuțite despre cum a fost inspirat să își deschidă propriul restaurant, în Râmnicu Vâlcea, după ce a lucrat ani de zile în Spania, într-un restaurant de familie.

Citește mai multe știri Chefi la cuțite aici

În vârstă de 39 de ani, Ionuț s-a întors în România recent, cu gândul de a-și deschide propriul restaurant, cu specific spaniol. Deși acesta a avut succes la început, pandemia a afectat grav afacerea.

”Am venit din Spania cu o idee, am venit cu niște bani, s-au făcut sacrificii foarte mari pe plan familial,” a dezvăluit concurentul. ”Copiii lăsați cu soacră-mea, cu părinții mei, și noi acolo băgați toată ziua, în restaurant. Foarte bine, dar am ajuns la un punct în care nu se mai putea. A fost shutdown și nu s-a mai putut. Și economic vorbind, nu s-a mai putut menține.”

Citește și: Florin Dumitrescu l-a tuns pe Kani (Andrei Hîncu), în semn de răzbunare! Ce l-a supărat

Pentru chefi, el a pregătit mușchiuleț de porc, cu sos Roquefort și măr verde, însă jurații au fost surprinși de cantitatea de carne din farfurie și lipsa unei garnituri consistente, așa că l-au crezut pe Ionuț măcelar inițial.

După ce a pășit pe ușă, Ionuț a reușit să impresioneze chefii cu povestea sa, dar și cu personalitatea. El le-a spus și o expresie a soției sale, pe care chef Florin Dumitrescu a spus că vrea să o împrumute.

Într-un final, Ionuț a primit un singur cuțit, de la chef Cătălin Scărlătescu, și sfaturi de la chef Sorin Bontea despre cum se prepară corect carnea de porc.

Deși a primit un singur cuțit la votare, Ionuț a primit într-un final cuțitul Chefi la cuțite ce îi permite să avanseze în următoarea etapă a competiției - bootcamp.

”Chiar dacă pe tine maică-ta nu te-a făcut bucătar, încerc eu să te fac,” i-a promis chef Florin Dumitrescu atunci când i-a dat cuțitul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare.

Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 29 martie 2021. Cristina Iosza i-a uimit pe chefi cu povestea sa. Cum a devenit cunoscută online la 86 ... Chefi la cuțite, 29 martie 2021. Henrik Sebok a anunțat cine a câștigat amuleta 14! De ce ”s-a ofticat” când a aflat cin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x