Antena Căutare

Chefi la cuțite, 29 martie 2021. Mentalistul Vlad Grigorescu s-a jucat cu mințile chefilor chiar în platoul emisiunii

În ediția 14 a noului sezon Chefi la Cuțite, amfitrionii emisiunii au avut parte de tot felul de vizite interesante. De la actori, cântăreți sau vedete de pe rețelele de socializare, mulți musafiri le-au călcat pragul. Printre ei, și mentalistul Vlad Grigorescu.

vlad grigorescu imracat intr-o camasa simpla pozeaza la banda de la chefi la cutite inainte sa-si trimita preparatul la degustare Galerie
Mentalistul Vlad Grigorescu a venit ca invitat în sezonul 9 de la Chefi la Cuțite cu un preparat simplu: frigănele

Vlad Grigorescu a venit la Chefi la Cuțite și, cu multă sinceritate, a mărturisit încă dinainte de a aprinde aragazul că nu se princepe la gătit. Mentalistul lasă munca din bucătărie pe seama soției și prepară un singur lucru pentru copiii săi: frigănelele.

Conștient că rețeta lui nu va fi suficientă pentru a-i convinge pe Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu să îi dea un cuțit, Vlad a decis să facă ce știe mai bine: să apeleze la un truc de mentalism pentru a-i da pe spate pe cei trei.

"Planul meu este să-i fac pe ei să se gândească la 32 și să le zic că asta și-au dorit ei din toate opțiunile", a explicat.

Astfel, pe o lista bogată, cu multe feluri de mâncare speciale, a strecurat frigănelele și și-a propus să îi facă pe chefi să creadă că ei înșiși au atras acest desert pe banda din platoul de filmare.

Cum au reacționat Chefii când l-au văzut pe mentalistul Vlad Grigorescu în fața lor

Complet neimpresionați de surpriza de sub cloș, Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au rămas totuși uimiți să-l descopere în spatele ușilor pe Vlad Grigorescu. Ei i-au explicat că rețeta sa nu se ridică nici măcar la rangul de french toast, pe care l-au descris în amănunt.

Citește și: Rețetă de desert cubanez: Torrejas en almibar. Rețetă de frigănele însiropate, din bucătăria cubaneză

"Toast-ul e gros, tăiat pe triunghi, se ține la înmuiat peste noapte și se presară cu scorțișoară", a povestit Sorin Bontea, specificând că așa se prepară așa-zisele frigănele profesioniste.

Fără niciun cuțit primit, Vlad Grigorescu a dat să plece din platou cu suvenirul menit invitaților speciali. Chef Florin Dumitrescu nu l-a putut lăsa însă și l-a întrebat cum a făcut trucul de mentalism la care i-a supus.

"Prin felul în care formulez cuvintele, astfel încât... Îți dai seama că nu o să-ți zic", a încheiat invitatul.

Cine este Vlad Grigorescu, mentalistul de la Chefi la Cuțite

Vlad Grigrescu este unul din cei mai apreciați magicieni români, cu un număr mare de spectacole la activ. Stilul lui til original, creativ şi pline de substanţă l-a propulsat în showbiz și i-a creat un nume ușor de recunoscut în rândul publicului.

Citește și: Fiul magicianului Robert Tudor, cel mai simpatic truc de magie de la Neatza cu Răzvan și Dani

Dincolo de spectacolele pe care le susține, Vlad a cochetat și cu televiziunea, ba chiar a fost prezentator al show-ului iUmor. El a câștigat primul sezonul al emisiunii, iar ulterior a revenit, în postura de gazdă, alături de Șerban Copoț.

Este căsătorit și are două fetițe, cărora a povestit că le pregătește frigănele înainte de a le trimite la școală, respectiv grădiniță.

Show-ul nu se termină niciodată! Vezi ediția integrală de azi de la Chefi la Cuțite pe Antena Play: https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-9

Chefi la cuțite, 29 martie 2021. Elena Nechifor i-a impresionat pe chefi cu o rețetă personalizată de red velvet cake... Chefi la cuțite, 29 martie 2021. Cătălin Potecaru a revenit în platou, după ce a primit a doua șansă din partea celor tr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x