Antena Căutare

Chefi la cuțite, 29 martie 2023. Cătălin Scărlătescu a fost „deranjat” de atitudinea colegilor săi. Ce a zis despre Andrei Bobirci

În ediția a treia a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Cătălin Scărlătescu a fost „deranjat” de atitudinea colegilor săi de la masa jurizării și între ei a luat naștere un schimb acid de replici.

Colaj cu Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu la Chefi la cuțite Galerie
În ediția a treia a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Cătălin Scărlătescu a fost „deranjat” de atitudinea colegilor săi de la masa jurizării | Antena 1

Sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite aduce povești de viață incredibile, rețete delicioase și concurenți cu meserii diferite, dar și cu un nivel diferit de pregătire în materie de gătit. Totuși, un singur lucru îi unește pe toți: pasiunea pentru bucătărie. Când a venit rândul lui Andrei Ștefăniță Bobirci la degustare, Cătălin Scărlătescu s-a „enervat” de atitudinea colegilor săi și s-a lăsat cu un schimb dur de replici.

Cătălin Scărlătescu a fost „deranjat” de atitudinea colegior săi, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, la degustare. Ce a spus despre farfuria lui Andrei Ștefăniță Bobirci

În a treia ediție din sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite am putut să îl cunoaștem pe Andrei Ștefăniță Bobirci, un ospătar în vârstă de 28 de ani care a decis să pregătească o rețetă de Tournedos Rossini ca să îi impresioneze pe jurați.

Când farfuriile au fost gata, acestea au fost trimise la degustare. Cloșurile s-au ridicat, însă chefii nu au fost atât de încântați de ceea ce au descoperit.

Citește și: Chefi la cuțite, 29 martie 2023. Cine a câștigat amuleta. Viorica și Ioniță de la Clejani au făcut show la degustare

Ajuns în fața juraților, tânărul a povestit cum pandemia l-a făcut să își piardă locul de muncă și, împins de nevoia de bani, a decis să meargă la cules de praz în Germania, însă acolo a descoperit situații pe care spune că nu le-ar dori nimănui, de la cazare și până la banii de chirie. Drama trăită de tânăr i-a impresionat și pe jurați, însă apoi a venit și momentul verdictului.

Pentru rețeta pregătită, concurentul a primit doar un cuțit, dar și încurajări să învețe și să continue. Se pare că vita a fost crudă și prezența brânzei n-a fost apreciată.

„Dacă vrei s-o iei pe drumul ăsta trebuie să înveți”, a spus Florin Dumitrescu.

„A vrut să ne impresioneze”, a zis Scărlătescu, încercând să îl apere pe concurent.

„Vita era crudă. Dacă aveam un veterinar pe lângă cred că salva vaca”, a zis Bontea.

Citește și: Chefi la cuțite, 29 martie 2023. Raymond Dinu și Roberta Popescu au făcut senzație în bucătărie. Ce au spus chefilor

„Părerea mea e că ar trebui să îl corectați altfel. Nu trimițându-l acasă. Ce vă rog frumos este să nu mai amendați așa ceva! Ajutați!”, a zis Cătălin, „deranjat” de observațiile colegilor săi.

„Carne crudă?! Ce să nu amendezi?!”, a zis Dumitrescu.

„Vă rog frumos să mă iertați că am încercat să salvez un bucătar în devenire. Logica mea diferă de logica voastră. Suntem cu toții diferiți”, a zis la final Scărlătescu.

Urmărește clipul video din ediția a treia a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11, ca să savurezi tot momentul.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 29 martie 2023. Sabina Verișan a dezvăluit că mănâncă des carne crudă. Cum au reacționat jurații... Chefi la cuțite, 29 martie 2023. Nina Hariton, prima femeie care a primit trei cuțite de aur! În ce echipă a ales să mea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x