Antena Căutare

Chefi la cuțite, 29 martie 2023. Cine a câștigat amuleta. Viorica și Ioniță de la Clejani au făcut show la degustare

În ediția a treia a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1, Viorica și Ioniță de la Clejani au fost cei care au făcut degustarea farfuriilor și au decis cine a câștigat amuleta pusă la bătaie de Gina Pistol.

Colaj cu Viorica și Ioniță de la Clejani în fața juraților Chefi la cuțite Galerie
În ediția a treia a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1, Viorica și Ioniță de la Clejani au fost cei care au făcut degustarea farfuriilor și au decis cine a câștigat amuleta pusă la bătaie de Gina Pistol | Antena 1

De data aceasta, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut-o drept rivală în bucătărie pe Roxana Blenche. La final, degustarea a fost făcută de Viorica și Ioniță de la Clejani. Aceștia au analizat atent farfuriile și au decis cine a câștigat amuleta puternică pe care a pregătit-o Gina Pistol.

Cine a câștigat a treia amuletă din sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite, de la Antena 1. Viorica și Ioniță de la Clejani au făcut anunțul

De data aceasta, în ediția a treia a emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1, Gina Pistol a pregătit o amuletă cu totul și cu totul specială: „Echipele adverse vor trebui să vorbească numai în versuri. Echipa care nu respectă regula primește freeze un minut”.

Totuși, un avantaj atât de puternic vine după o probă pe măsură! Gina Pistol a anunțat că degustarea va fi făcută de Viorica și Ioniță de la Clejani, motiv pentru care a decis ca chefii să pregătească farfurii în care să se regăsească 11 culori.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 martie 2023. Jean Gavril și Dinu, fratele lui, au făcut show în bucătărie. Ce au pregătit pentru Scărlătescu

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut-o drept rivală pe Roxana Blenche, fostă concurentă. Cronometrul a pornit și toată lumea s-a apucat rapid de treabă, căci tema de gătit nu a fost una deloc ușoară.

Sorin Bontea n-a fost foarte inspirat în alegerea desertului, în timp ce Florin Dumitescu a întâmpinat tot felul de dificultăți la realizarea desertului. Cătălin Scărlătescu, în schimb, a fost extrem de sigur de rețeta lui de chiftele cu ouă. La final, când cronometrul s-a oprit, farfuriile au fost așezate pe bandă și trimise la degustare.

Viorica și Ioniță de la Clejani au fost mai mult decât încântați să vadă deliciile pregătite de chefi, în ediția a treia a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 martie 2023. Sandu Cocoșatu’ a făcut dezvăluiri ce au adus lacrimi în ochii chefilor

„De două luni și ceva țin dietă. Relația mea cu mâncarea, în ultima perioadă, e mai așa și-așa, deoarece am fost suspectă de diabet, am fost la limită. Doctorii mi-au spus să am grijă. Dar astăzi am dezlegare”, a mărturisit cunoscuta artistă despre motivul pentru care ține dietă, de fapt.

„Ador mâncarea! O viață fără mâncare e ca și când ai fi mort. Uite, mă, unde te-am adus. Să mănânci delicatețuri din astea. Nu cum am fost crescuți pe vremea lui Ceaușescu!”, a mai spus cântăreața.

Farfurie după farfurie, cei doi jurați au fost „topiți” de explozia de gusturi și arome din farfurii: „Cred că mă las de dietă!”.

„Asta e mai de la Bragadiru încolo, spre Clejani”, au zis cei doi când au ajuns la chiftelele lui Scărlătescu.

La final, Gina Pistol și Clejanii au anunțat cine a câștigat amuleta. Bonusul din ediția a treia a mers la farfuria cu rață, adică cea pregătită de Roxana Blenche. Iată că așa a apărut și prima amuletă din seif.

„Vă dau cuvântul meu de onoare, fraților. Acolo este artă, măiestrie, preciziție, imaginație, tot ce vrei. E high class, n-ai ce să spui!”, a zis artista despre farfuria care a câștigat amuleta în ediția a treia a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11.

Urmărește clipul video din ediția a treia a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11, ca să savurezi tot momentul.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 29 martie 2023. Raymond Dinu și Roberta Popescu au făcut senzație în bucătărie. Ce au spus chefilor... Chefi la cuțite, 29 martie 2023. Sabina Verișan a dezvăluit că mănâncă des carne crudă. Cum au reacționat jurații...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x