Antena Căutare

Chefi la cuțite, 29 martie 2023. Raymond Dinu și Roberta Popescu au făcut senzație în bucătărie. Ce au spus chefilor

În ediția a treia a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 am putut să îi cunoaștem pe Raymond Dinu și pe Roberta Popescu, doi copii care au făcut spectacol în bucătărie.

Colaj cu Roberta și Raymond alături de jurații Chefi la cuțite Galerie
În ediția a treia a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 am putut să îi cunoaștem pe Raymond Dinu și pe Roberta Popescu, doi copii care au făcut spectacol în bucătărie | Antena 1

Sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite aduce povești de viață incredibile, rețete savuroase și concurenți din toate colțurile lumii. De data aceasta, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost mai mult decât surprinși să îi cunoască pe Raymond Dinu și pe Roberta Popescu, doi copii pasionați de modelling care au decis să demonstreze că se pricep la fel de bine și la gătit.

Raymond Dinu și Roberta Popescu au făcut senzație în a treia ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1. Ce au spus chefilor

Roberta are 9 ani, în timp ce Raymond are 8 ani. Cei doi s-au cunoscut la un concurs internațional de modelling și de atunci au început o prietenie frumoasă. Împreună au scos chiar și o piesă împreună. Ea face canto, modelling, dansuri, actorie, pian și chitară, în timp ce Raymond spune că este model, actor, cântăreț și designer.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 martie 2023. Sandu Cocoșatu’ a făcut dezvăluiri ce au adus lacrimi în ochii chefilor

„Vreau să le fac o surpriză chefilor, să fiu eu prințesă. Nimeni nu s-a mai gândit că vine o prințesă să gătească. Regină, mai bine. Dacă voi lua cuțitul îmi doresc foarte, foarte mult să îi ajut pe cei săraci. Ah, nu. M-am gândit la altceva”, a spus Roberta, care a pregătit cartofi la cuptor cu carne și parmesan.

„N-am nicio emoție. Nici la concursuri nu am emoții. Până la urmă de ce să avem emoții? Suntem în fața unor oameni și călcăm pe o scândură. Sunt pregătit să mă întâlnesc cu chefii”, a spus băiatul care a ales să pregătească o rețetă de plăcintă cu smântână și cireșe.

Banda a mers, cloșurile s-au ridicat și chefii au degustat atent preparatele din farfurie. Apoi, cei trei au dorit să afle cine a putut găti un astfel de preparat.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 martie 2023. Jean Gavril și Dinu, fratele lui, au făcut show în bucătărie. Ce au pregătit pentru Scărlătescu

Ușile s-au deschis și în platoul emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 și-au făcut apariția cei doi copii pasionați de modelling.

„Sunt nepoata lui Sorin Bontea”, a zis copila zâmbind.

„Ești nepoata mea?!”, a zis confuz juratul de la Chefi la cuțite.

„Cere-i pensie alimentară pentru tot timpul pe care nu l-ați petrecut împreună”, a glumit Florin Dumitrescu.

Ulterior s-a aflat că și pe unchiul fetei îl cheamă tot Sorin, deci ea e „nepoata lui Sorin”.

Nici Raymond n-a mai fost prejos, căci băiatul i-a uimit pe jurați cu atitudinea lui, dar și cu versurile unei piese ce se numește „Fac praf banii lui tata”. Curioși, chefii s-au uitat la videoclip, ca să vadă despre ce este vorba.

La final a venit și verdictul: Roberta a primit trei cuțite, iar Raymond a luat două. Totuși, când băiatul a văzut cuțitul negru, a avut o reacție neașteptată.

„Îmi cer scuze, dar eu sunt un model internațional și nu pot să îl iau pe ăsta negru. Nu vedeți puțin coroana? Nu e bine, îl vreau pe cel de aur”, a zis băiatul.

„Mă, băiatule, iartă-mă că îți spun, dar cuțitul de aur e doar pentru echipe”, a fost replica lui Florin Dumitrescu, în timp ce i-a dat, în schimb, cuțitul argintiu.

Urmărește clipul video din ediția a treia a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11, ca să savurezi tot momentul.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 29 martie 2023. Gina Pistol a anunțat ce amuletă puternică a pus în joc. Cine face degustarea: „Un cupl... Chefi la cuțite, 29 martie 2023. Cine a câștigat amuleta. Viorica și Ioniță de la Clejani au făcut show la degustare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x