Antena Căutare

Chefi la cuțite, 3 octombrie 2022. Cine a câștigat amuleta 14. Care a fost verdictul final al Simonei Pope

Chefii au așteptat cu nerăbdare verdictul final al Simonei Pope la jocul de amuletă cu numărul 14, de pe data de 3 octombrie 2022. Hai să vezi cine a câștigat bonusul impresionant al amuletei din această seară.

Simona Pope, Gina Pistol și jurații Chefi la cuțite în platoul emisiunii Galerie
Chefii au așteptat cu nerăbdare verdictul final al Simonei Pope la jocul de amuletă cu numărul 14 | Antena 1

Jocul de amuletă din ediția 14 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 3 octombrie 2022, a fost unul plin de momente savuroase pentru telespectatori, dar extrem de tensionate pentru cei trei jurați ai show-ului culinar.

Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu au avut parte de mai multe surprize din partea Ginei Pistol. Aceștia s-au distrat pe cinste când au aflat că trebuie să gătească cu ustensile foarte mici, lucru care le-a dat și multe bătăi de cap.

De altfel, aceștia și-au dat toată silința a preparatele lor să fie pe gustul juratei. Simona Pope a fost cea care a degustat farfuriile pe care chefii le-au pregătit pentru amuleta cu numărul 14 a show-ului culinar.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 septembrie 2022. Cine a câștigat amuleta 13. Călin Căpușan i-a făcut o „farsă” lui chef Sorin Bontea

Jurații au primit sarcina de a se confrunta în ciorbe și feluri principale. Chef Cătălin Scărlătescu s-a decis să gătească ciorbă de pui și curry cu jumări de rață și orez, chef Florin Dumitrescu a făcut ciorbă de miel cu tarhon și friptură Chateaubriand cu cartofi prăjiți, iar chef Sorin Bontea a pregătit supă de găluști și mușchi de vițel cu cartof fondant.

Chef Florin Dumitrescu a câștigat amuleta 14 din sezonul 10 Chefi la cuțite, de pe 3 octombrie 2022

Simona Pope i-a ținut în suspans pe cei trei chefi în ceea ce privește câștigătorul jocului de amuletă cu numărul 14. Înainte de a da un verdict final, aceasta a ținut neapărat să-i felicite pe jurați pentru preparatele delicioase, dar și pentru profesionalismul de care au dat dovadă în ciuda probei dificile.

„Hai că de la voi am învățat cu suspansul, ce vorbiți”, le-a spus Simona Pope înainte de a-și spune decizia.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 septembrie 2022. Petre Roman i-a fascinat pe jurați cu câinele său, Thor. Ce le-a povestit concurentul

„Nu îmi mai place”, a fost replica lui chef Sorin Bontea.

În cele din urmă, Simona Pope i-a anunțat că preparatul său preferat din această seară a fost cel cu miel, rețea fiind a lui chef Florin Dumitrescu. Juratul a sărit de pe scaun de fericire când a auzit vestea neașteptată.

Chef Cătălin Scărlătescu și-a pus mâinile în cap la auzul veștii. De asemenea, acesta a fost supărat în culisele show-ului după verdictul final al Simonei Pope.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 3 octombrie 2022. Chef Florin Dumitrescu, accidentare dureroasă în bucătărie. Ce a făcut la gătitul în ... Chefi la cuțite, 3 octombrie 2022. Matteo Afloarei, concurentul de 13 ani care i-a emoționat chefi: „O să ajungi foarte ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x