Antena Căutare

Chefi la cuțite, 28 septembrie 2022. Petre Roman i-a fascinat pe jurați cu câinele său, Thor. Ce le-a povestit concurentul

Petre Roman e venit în platoul emisiunii alături de cel mai bun prieten al său, Thor. Cățelul a reușit să le atragă toată atenția juraților în ediția 13 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 28 septembrie 2022.

Colaj cu Petre Roman și cățelul său la Chefi la cuțite Galerie
Petre Roman e venit în platoul emisiunii alături de cel mai bun prieten al său, Thor | Antena 1

Petre Roman are 33 de ani, vine din Oradea și este cadru militar. Concurentul a pășit în platoul sezonului 10 Chefi la cuțite alături de cel mai bun prieten al său, cățelul Thor.

„Căței nu au glas, dar am eu. Până mor o să vorbesc în numele lor.”, a dezvăluit acesta cu zâmbetul pe buze.

De asemenea, concurentul a intrat în bucătăria show-ului culinar cu multe emoții. Tensiunea și adrenalina nu au întârziat să își pună amprenta asupra lui după ce lucrurile nu au funcționat exact așa cum se aștepta.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 septembrie 2022. Ce au făcut chefii înainte ca Nicolae Valentin Bordianu să intre în platou: „Dă, bă, banii!”

Petre Roman a decis să gătească un cheesecake cu rubarbă fără coacere pentru care a fost nevoit să realizeze de două ori frișca. Deși a întâmpinat unele dificultăți în realizarea preparatului, concurentul s-a descurcat de minune în bucătărie.

Petre Roman este concurentul care i-a fascinat pe jurați cu cățelul său în ediția 13 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 28 septembrie 2022

Concurentul nu și-a făcut apariția singur în fața chefilor, ci alături de cățelul său. Chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu au fost fascinați din prima clipă de frumusețea lui Thor.

„L-am luat cu mine pentru că el merită celebritatea, el merită să apară pe scenă și pe sticlă.”, a spus Petre Roman despre motivul pentru care și-a luat cel mai bun prieten cu el la Chefi la cuțite.

„Cățelul ăsta e ceva special rău de tot!”, a evidențiat chef Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 septembrie 2022. Ashan Bashitha Rathnayeka i-a făcut pe chefi să râdă cu lacrimi. Care este motivul

Concurentul a ținut neapărat să spună că Thor este liderul haitei sale, având un ONG ce se ocupă de salvarea cățeilor și pisicilor.

„În 2020, împreună cu soția mea Dana, am luat decizia de a face un ONG, noi salvam deja câini de câțiva ani. Acum salvăm căței și pisici, echilibrăm cățeii cu probleme și le căutăm familii adoptive. Thor face majoritatea lucrurilor de acolo, este cel mai bun coordonator, mereu în alertă, dar calm. Pe lângă joburile pe care le avem, eu și soția mea ne trezim la 4 dimineața și avem grijă de 50 de câini.”, le-a povestit Petre Roman celor trei chefi.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 28 septembrie 2022. Hemalatha Divakaran, preparatul iute care l-a luat prin surprindere pe chef Florin ... Chefi la cuțite, 28 septembrie 2022. Cine a câștigat amuleta 13. Călin Căpușan i-a făcut o „farsă” lui chef Sorin Bontea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x