Antena Căutare

Chefi la cuțite, 30 mai 2023. Cine a câștigat battle-ul opt. Ce verdict neașteptat a adus banda: „Era ceva incredibil!”

Verdictul adus de bandă a fost o surpriză pentru toți în ediția 29 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 30 mai 2023. Iată cine a câștigat battle-ul opt, dar și ce echipe au intrat la proba individuală.

imagine cu florin dumitrescu, catalin scarlatescu si george popescu si poza cu echipa rosie a lui sorin bontea Galerie
Cel de-al optulea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11 a adus un verdict neașteptat | Antena 1

Chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au fost luați prin surprindere de verdictul pe care l-a adus banda în ediția 29 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 30 mai 2023. Competiția a fost una aprigă în platoul show-ului culinar.

Așa cum s-au obișnuit telespectatorii, prima farfurie care a revenit în bucătărie a fost roșie. Aceasta a fost urmată de cea gri, iar mai apoi de o farfurie neagră.

„Avem una, măcar nu o mai luăm la 0”, a spus chef Cătălin Scărlătescu când a văzut.

Citește și: Chefi la cuțite, 29 mai 2023. Cine a câștigat al șaptelea battle. Cum l-a enervat Stelian Nistor pe chef Cătălin Scărlătescu

Emoțiile au început să apară imediat pentru echipa neagră, după ce a doua farfurile neagră și-a făcut simțită prezența pe bandă. Deși exista șansa să câștige, aceștia au ales să se bucure la final de reușita lor.

Chef Cătălin Scărlătescu și echipa lui au câștigat battle-ul opt din ediția 29 a sezonului 11 Chefi la cuțite, de pe 30 mai 2023

După momente tensionate și pline de așteptare, banda a venit cu verdictul final. Chef Cătălin Scărlătescu și echipa lui au câștigat detașat battle-ul opt din ediția 29 a sezonului 11 Chefi la cuțite, de pe 30 mai 2023.

Concurenții cu tunci negre nu au știut cum să se bucure de prima lor victorie, lucru care i-a uimit pe ceilalți. Juratul a apelat la mai multe gesturi ce au atras atenția membrilor săi. Cuțitul de aur a evidențiat imediat că chef Cătălin Scărlătescu s-a închinat de mai multe ori.

„Era de așteptat până la urmă!”, a spus chef Sorin Bontea.

Citește și: Chefi la cuțite, 29 mai 2023. Gina Pistol a dat vestea ce i-a lăsat pe concurenți cu gurile căscate. Ce trebuie să gătească

„Ajunsese să îmi fie milă de ei”, a mai adăugat Monica Pușcoiu.

„Era ceva incredibil!”, a mărturisit Amalia Esa.

„Nu știam niciunul din noi cum să ne bucurăm”, a zis George Popescu.

Camerele au filmat clipe tensionate în echipa lui chef Florin Bontea, după ce s-a aflat verdictul final. Juratul s-a supărat pe Stelian Nistor pentru că nu a știut cum să își ducă grupul spre victorie.

„Bravo, Stelică!”, a fost replica repetată a chefului.

„Stelian a comis-o grav. Stelian nu vrea să se integreze, Stelian e încăpățânat”, a dezvăluit Mihaela Zahariea.

Așadar, la duel au intrat pentru prima data în sezonul 11 Chefi la cuțite echipa lui chef Sorin Bontea și echipa lui chef Florin Dumitrescu.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 30 mai 2023. Copiii au făcut show la degustare. Ce confesiuni a făcut chef Cătălin Scărlătescu... Chefi la cuțite, 30 mai 2023. Mihaela Zahariea s-a înfuriat când a auzit ce îi cere Stelian Nistor. Ce s-a întâmplat la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x