Antena Căutare

Chefi la cuțite, 30 martie 2021. Aylin Cozma a impresionat chefii la doar 10 ani. Ce rețetă deosebită a inventat

Aylin Cozma i-a impresionat pe cei trei chefi la doar 10 ani. Mica bucătăreasă a venit în ediția 15 Chefi la cuțite cu o rețetă deosebită, inventată de ea.

aylin cozma, chefi la cutite, bluza mov, gatind Galerie
Aylin Cozma i-a impresionat pe cei trei chefi la doar 10 ani | Antena 1

În ediție 15 a show-ului culinar Chefi la cuțite, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut parte de o surpriză din partea unei fetițe de 10 ani, pe nume Aylin Cozma.

Aceasta a venit la emisiune cu o rețetă inventată, pe care acasă o pregătea în trei ore, potrivit spuselor ei, dar acum a reușit să o gătească în doar o oră, pentru masa de jurizare Chefi la cuțite.

Când au văzut farfuriile, chefii au crezut inițial că au de-a face cu un student și au fost uimiți să vadă că pe ușa Chefi la cuțite a intrat un copil de 10 ani.

Ce preparat inventat de ea a gătit Aylin Cozma în ediția 15 Chefi la cuțite

”Răsfățata” familiei, așa cum i-a spus tatăl ei, Paul, a dezvăluit că vrea să se facă chef bucătar atunci când va fi mare și a venit la emisiune pentru a demonstra că un copil de 10 ani poate găti foarte bine.

Citește mai multe știri Chefi la cuțite aici

”Cum iubirea n-are vârstă, la mine nici bucătăria n-are vârstă,” a spus micuța în timp ce gătea.

Ea și-a descoperit dragostea pentru bucătărie atunci când o urmărea pe mama ei în timp ce gătea tiramisu, dar apreciază și preparatele deosebite pe care le face tatăl ei.

Citește și: Alex Velea și Antonia au pregătit pui cu unt în stil indian și au primit Cuțitul de Platină

Pentru azi, Aylin a decis să gătească piciorușe de copănele crispy, pe care le-a realizat într-un mod neobișnuit, ce a pus puțin chefii în încurcătură atunci când au văzut farfuriile.

”Ăsta e puiul perfect. Vine și cu proteină, și cu garnitură, e gata tot,” a spus chef Florin Dumitrescu după ce a gustat din preparatul deosebit.

Chefii au crezut inițial că au de-a face cu un inginer, căruia îi place să inventeze lucruri. ”Ar putea fi primul reactor de chicken,” a spus chef Cătălin Scărlătescu.

Chefilor nu le-a venit să creadă atunci când au văzută pe Aylin intrând pe ușa și au aflat că au de-a face cu o fetiță de 10 ani.

”Nu se poate,” a spus chef Florin Dumitrescu.

Citește și: Ionuț Văduva merge în bootcamp, deși a primit un singur cuțit. Ce i-a promis Florin Dumitrescu

Într-un final, Aylin a primit două cuțite de la chefi și șansa să avanseze în următoarea etapă a emisiunii Chefi la cuțite.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1


În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare.

Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 30 martie 2021. Florin Dumitrescu, scos din minți în proba amuletei 15. Ce a pățit în bucătărie... Chefi la cuțite, 30 martie 2021. Cătălin Cornea a pregătit o farfurie neobișnuită pentru chefi. Cum l-a cunoscut pe Sori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x