Antena Căutare

Chefi la cuțite, 30 martie 2021. Florin Dumitrescu, scos din minți în proba amuletei 15. Ce a pățit în bucătărie

Cea de-a 15-a probă a amuletei Chefi la cuțite i-a pus la grea încercare pe cei trei chefi. De această dată, cele mai mai dificultăți în bucătărie le-a avut chef Florin Dumitrescu.

florin dumitrescu, proba amuletei 15 chefi la cutite, fundal galben, gatind Galerie
Chef Florin Dumitrescu a avut o problemă cu preparatul său din proba amuletei 15 Chefi la cuțite | Antena 1

În proba pentru amuleta 15 Chefi la cuțite, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întrecut în bucătărie pentru a realiza cea mai savuroasă farfurie, ce urmează să fie decisă de invitatul special din această seară, Jakob Hausmann.

După ce au aflat tema amuletei 15 de la Gina Pistol, cei trei chefi s-au întrecut în preparate care mai de care mai apetisante pentru a impresiona juratul de astăzi, Jakob Hausmann.

În timp ce chef Bontea și chef Scărlătescu au ales să facă preparate sărate, chef Dumitrescu a mers pe calea unui desert ce poate impresiona orice bucătar.

Ce avantaj periculos aduce amuleta 15 din sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite

Pentru a câștiga amuleta 15 din sezonul 9 al show-ului culinar Chefi la cuțite, cei trei chefi au primit o temă deosebită - trebuie să pregătească farfurii care conțin minim 3 texturi diferite.

Citește mai multe știri Chefi la cuțite aici

Deși tema amuletei le-a lăsat o libertate mare, mai ales dat fiind faptul că ”tehnologia e de partea noastră”, potrivit lui Florin Dumitrescu, avantajul extraordinar i-a lăsat pe chefi fără cuvinte.

”Poți salva un concurent din echipa ta, în cazul în care e eliminat, înlocuindu-l însă cu altul,” a citit Gina Pistol de pe spatele amuletei.

Citește și: Henrik Sebok a anunțat cine a câștigat amuleta 14! De ce ”s-a ofticat” când a aflat cine a luat-o

”E o amuletă grea. O amuletă foarte, foarte valoroasă, dar în același timp e ca un topor cu două tăișuri,” a dezvăluit chef Cătălin Scărlătescu după ce s-a aflat avantajul amuletei 15 Chefi la cuțite.

Florin Dumitrescu a suferit un accident care l-a scos din minți în proba amuletei 15 Chefi la cuțite

În proba amuletei 15 Chefi la cuțite, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au optat pentru două preparate sărate - primul a ales un Philly Cheesesteak, pe când Scărlătescu a optat pentru o musaca.

Florin Dumitrescu a ales varianta unui desert ”preferat al bucătarilor” - tartă de lămâie. Din păcate, desertul savuros i-a dat bătai de cap în bucătăria Chefi la cuțite.

După ce a format aluatul și le-a pus în forme, tava pe care se aflau acestea s-a dezechilibrat și unele dintre tarte au ajuns pe jos.

”Am înnebunit. În momentul în care mi-am văzut formele pe jos, m-am enervat!” a declarat chef Dumitrescu, ce a început să și arunce cu tartele prin bucătărie după ce Bontea și Scărlătescu au glumit că ei nu mănâncă de pe jos.

”Îmi venea să sparg toată bucătăria,” a continuat chef Florin Dumitrescu despre micul accident ce a avut loc în buctăria Chefi la cuțite, în proba amuletei 15.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile.

De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură.

Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 30 martie 2021. Ștefan Niță vrea să demonstreze că există alternativă gustoasă la carne. Din ce a gătit... Chefi la cuțite, 30 martie 2021. Aylin Cozma a impresionat chefii la doar 10 ani. Ce rețetă deosebită a inventat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x